Video Soc – Face sex cu o teava de esapament +18

 Credeai că le-ai văzut pe toate? Ei bine, te-ai înşelat! Un bărbat a reuşit să stârnească uimire, dezgust, dar şi multe râsete, după ce a fost filmat într-un moment intim cu…o ţeavă de eşapament. Un bărbat din Brazilia a fost filmat în plină zi, în timp ce încingea o partidă cu ţeava de eşapament a unei maşini! Un trecător a văzut întreaga scenă şi nu s-a putut abţine să nu-l filmeze.   Individul a cărui pasiune pentru maşini depăşeşte orice fel de limită a fost surprins în timp ce stătea în genunchi, cu pantalonii în vine, în plin act de unire trupească cu vehiculul parcat pe una din străzi. Ceea ce este şi mai şocant este faptul că bărbatul a văzut este filmat, însă acest lucru nu l-a intimidat prea mult şi şi-a continuat treaba în voie.   +18 pentru a vedea acest clip.  
 
Citeste si:  VIDEO Convenţia Euro-Unionistă din Republica Moldova, dispusă să facă o alianţă cu PDM. Anatol Ţăranu: Nu luptăm cu persoane, luptăm cu fenomen
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Home page
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.