Un cuplu care a devenit oarecum cunoscut în Anglia s-a fotografiat iar cei doi apar goi puşcă peste tot

Că marea majoritate celor plecaţi în străinătate sunt oameni cinstiţi şi de bună credinţă este un adevăr, nu putem contesta. Dar ca orice pădure cu uscături, iată că există printre noi persoane care sunt pline de sine, de fiţe şi mai ales de lucruri care nu le fac tocmai cinste.
Pentru ca spectacolul să fie complet, un cuplu tânăr dinAnglia s-a fotografiat în pielea goală şi apoi a pus imaginea pe o reţea de socializare, adică pe Facebook. Evident că aşa cum se întâmplă în asemenea cazuri, deseori, fotografia lor a fost imediat redistribuită în nenumărate direcţii şi pe profilele altora sau prin grupuri. Informaţiile despre toate acestea apar unde în altă parte decât pe portalul tabloid cancan.ro care pe lângă detalii, a ţinut morţiş să scoată în evidenţă inclusiv modalitatea cam…agramată de exprimare a protagoniştilor. Un tânăr se dă mare în mediul virtual că este în ţara Tamisei şi deci pe meleaguri englezeşti. Lasă şi un mesaj ca să-i facă în ciudă lui Dinu, arătându-i că are „gagică” şi scriind că o să moară de necaz la aflarea veştii.
Citeste si:  Cat a castigat Oana Zăvoranu de pe urma înmormântării?
Numai că Dinu a ţinut să dea şi el o replică imediat cum a aflat ce se întâmplă şi a citit mesajul. El a zis la rându-i că e „mare boss” şi că o să dea el de urma celui fugit în Anglia. Tânărul care i se adresase „boss-ului” Dinu transmite un mesaj liniştitor, tot public, anume faptul că el este foarte fericit împreună cu partenera lui şi că o duce foarte bine acolo unde se află acum. El a postat pe un grup al românilor din Marea Britanie şi că o să moară „toţi fraierii” care au râs de el şi au spus că el nu va reuşi să ajungă în Anglia. Gestul său, ca şi fotografia unde este în pielea goală alături de iubita lui, a fost imediat preluat de cei de la cancan.ro care au dat publicităţii despre toate acestea. Poate că este şi aceasta o metodă, să ajungi celebru şi pe prima pagină a unei publicaţii, cu riscul să nu fie cea dorită.
Citeste si:  Pana la urma a fost VIOL la Vaslui?
Morala acestui articol: Din păcate, ce e prost calitativ este şi preferat de presa de scandal din ţară, adică subiecte de…can can.
raspuns cuplu anglia
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

2 Responses to “Un cuplu care a devenit oarecum cunoscut în Anglia s-a fotografiat iar cei doi apar goi puşcă peste tot”