Viral

Șeful a urmărit-o să vadă unde pleacă după orele de muncă

Acest puternic scurtmetraj, care se bazează pe o poveste adevarată, te va face să gândești de două ori înainte de a judeca pe cineva. De asemenea, filmulețul încurajează femeile să descopere și să realizeze frumusețea lor interioară atunci când vine vorba de a-și umări sufletul și de a face sacrificii zi cu zi.
Un videoclip dintr-o serie serie cunoscută sub numele de „My Beautiful Woman”, spune povestea adevărată a unei femei și sacrificiile secrete ale acesteia pe care le face zi de zi. Scurt-metrajul începe arătând devotamentul ei muncă. Ea vine prima la birou și ultima părăsește locul de muncă. Datorită muncii sale asidue, șeful ei îi permite să-și ia în fiecare vinere, zi liberă. Dar în curând, par bârfele de birou cu privire la ce ea într-adevăr face în zilele ei libere. Zvonurile se agită cum că ea ar avea o întâlnire secretă cu un bărbat tânăr.
Ce se întâmplă mai apoi, urmăriți în acest video! Vă garantăm că veți rămâne profund impresionați de această femeie când veți afla adevărul.

Originally posted 2015-06-18 22:17:11.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.