Șeful a urmărit-o să vadă unde pleacă după orele de muncă

Acest puternic scurtmetraj, care se bazează pe o poveste adevarată, te va face să gândești de două ori înainte de a judeca pe cineva. De asemenea, filmulețul încurajează femeile să descopere și să realizeze frumusețea lor interioară atunci când vine vorba de a-și umări sufletul și de a face sacrificii zi cu zi.
Un videoclip dintr-o serie serie cunoscută sub numele de „My Beautiful Woman”, spune povestea adevărată a unei femei și sacrificiile secrete ale acesteia pe care le face zi de zi. Scurt-metrajul începe arătând devotamentul ei muncă. Ea vine prima la birou și ultima părăsește locul de muncă. Datorită muncii sale asidue, șeful ei îi permite să-și ia în fiecare vinere, zi liberă. Dar în curând, par bârfele de birou cu privire la ce ea într-adevăr face în zilele ei libere. Zvonurile se agită cum că ea ar avea o întâlnire secretă cu un bărbat tânăr.
Ce se întâmplă mai apoi, urmăriți în acest video! Vă garantăm că veți rămâne profund impresionați de această femeie când veți afla adevărul.
Citeste si:  VIDEO. Deputații, despre rezoluția votată de Parlamentul European. Opoziția: „Este un semnal de alarmă”. PD: „Sunt niște aprecieri politice”
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  5. De ce poartă Nina colanţi?
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!
  8. Se castiga bani pe YouTube ?