„Sânii mei sunt naturali..” Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.

O poate contrazice cineva pe Cristina, pitipoanca de Romania ca sanii ei nu sunt facuti in foto-shop? Uneori ma intreb daca nu ar trebui un gard mai mare pus la gradina domnului. Internetul a devenit isterie pentru multi dintre tinerii din ziua de astazi care cred ca viata virtuala este mult mai cool decat cea reala. Dovada este Cristina, o tanara care a fost inzestrata de mama natura cu niste sani imensi si este deranjata ca nimeni nu crede ca „bijuteriile” ei sunt naturale.   Clipul este vechi in care apare piti Cristina, insa in ultimile doua zile a explodat facebook-ul si a ajjuns iar in atentia presei. Toate ziarele si blogurile online au scris ceva despre aceasta domnisoara care are o problema foarte mare. Lumea nu crede ca sanii ei nu sunt reali asa ca s-a gandit sa posteze un film pe facebook pentru a vedea lumea ca nu sunt facuti in foto-shop. Am incercat sa ma uit la clip si dupa ceva vreme auzeam doar foto-shop, chiar am incercat sa numar de cate ori spune, dar nu am reusit.
Citeste si:  Fost lider al socialiștilor europeni: Această familie politică trebuie să se despartă de membri controversați precum cei din România
Asa ca lansez o provocare celor care citesc acest articol.cristina-piti-romania Vizionati clipul, numarati de cate ori spune foto-shop si apoi postati mai jos la sectiunea comentarii.  

Click aici pentru a viziona clipul cu piti Cristina de Romania.

  „Meajul pe care vreausă-l transmit nu este de faimă pe Facebook su aşa ceva. Băi, sunt naturală, nu sunt făcută în foto-shop, uite….”, spune Cristina.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

6 Responses to “„Sânii mei sunt naturali..” Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.”