Viral

Imagini socante – Abuz in cotetul gainelor

Imagini socante au fost inregistrate de camerele de supraveghere montate de o familie din Dambovita in cotetul gainilor.

Vecinul lor, in varsta de 40 de ani, a fost surprins in timp ce agresa sexual orataniile. Oripilati, proprietarii l-au reclamat pe barbat la politie.

Oamenii legii il cauta acum ca sa-l duca la audieri, iar intre timp satul vuieste de asa o intamplare.

Doamna Elena a locuit in Bucuresti, iar de cativa ani s-a mutat la tara, in satul Costesti Vale, din judetul Dambovita. Dar nici prin gand nu i-a trecut ce avea sa pateasca.

Elena Uscaroiu, proprietara gainilor: „Mi-a luat gaina acasa si mi-a violat-o. Doamne, nu mai vreau! Era aproape moarta a doua gaina!”

Femeia povesteste ca vecinul ei, in varsta de 40 de ani, are asemenea obiceiuri inca de acum sapte ani. De aceasta data insa, a fost surprins si de camerele de supraveghere montate chiar in cotetul gainilor.

Vecin: „Pai eram obisnuit, nu e prima fapta.”

Rudele barbatului s-au declarat insa socate cand au aflat de grozavie.

Maria Oprea, matusa barbatului: „Nu se poate, bre! Nu se poate! Nu cred! E de inchinat!”

Vecin: „A fost beat, a baut! Si capul cand a baut n-a mai rulat cum trebuie! Ras de lume, chiar n-am pomenit de cand m-a facut mama asa ceva!”

Politistii au deschis pe numele barbatului un dosar penal pentru violare de domiciliu si ultraj contra bunelor moravuri, iar daca va fi gasit vinovat, ar putea sa ajunga la inchisoare.

 

Video Aici

 

Originally posted 2015-05-11 15:40:45.

2 Comments

    1. Cred ca vrut sa faca ca pustii aia de acum 2-3 ani care au fost invitati la capatos. Numai ca aia nu s-au oprit la gaini ci au lluat toate animalele din ograda.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.