HTC au comis gafa anului

Dupa cum stiti deja cei de la HTC sunt sponsorii oficiali ai competitiei UEFA Champions League iar in cursul zilei de ieri au publicat pe twitter mai multe imagini in care promovau o editie limitata a noului flagship HTC, intitulat UEFA Champions One M9 Gold. Acest model este produs in serie limitata si a fost lansat in cinstea finalei UEFA Champions League, fiind adresat celor mai pretentiosi fani HTC, care au dare de mana. Pana aici toate bune si frumoase, doar ca  in una dt pozele realizate se reflecta in carcasa celebrului HTC ONE M9 device-ul prin intermendiul caruia s-a realizat shooting-ul………si  mare a fost mirarea tuturor cand au vazut ce device se reflecta in superba carcasa a lui HTC ONE M9 Gold. Dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos unul dt membrii echipei de PR a HTC , a fost suficient de inteligent sa realizeze aceste poze de promovare, chiar cu flagship-ul concurentei, nimeni altul decat iPhone 6 Plus.
Citeste si:  Pe 27 incepe razboiul dintre Oameni si Dumnezeu
Din pacate oficialii HTC nu si-au dat seama de gafa facuta si au postat pe Twitter pozele cu pricina, timp in care au fost taxati cum se cuvine atat de fanii HTC dar mai ales de catre  fanii Apple. Ulterior cei de la HTC au sters poza care a facut furori pe internet timp de cateva ore si avem impresia ca membrul echipei care a comis aceasta gafa a fost mustrat intens pe aceasta tema.
HTC-one-m9-2
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Home page
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.