Viral

Când am văzut ce face câinele nu mi-a venit să cred!

Dacă există concursuri de dans pentru oameni talentaţi, de ce nu s-ar putea organiza un astfel de concurs şi pentru acei câini cu reale calităţi de dansatori? Concursul „Eurasia Freestyle Dog Show” care a avut loc la Moscova este tocmai unul dintre acestea, iar protagonistul acestor imagini face pe deplin dovada unui dansator de mare clasă.

Comunicarea dintre un câine şi stăpân trece uneori de cuvinte şi doar prin intermediul unor gesturi sau al unor priviri cu subînţeles se pot obţine rezultate remarcabile. Privind aceste imagini, nu putem să nu observăm cât de uşor se înţeleg cei doi protagonişti în cadrul unui moment dansant cu totul special.

La începutul programului tânăra începe să danseze imitând mişcările mecanice a unei păpuşi, însă în clipele următoare câinele de lângă ea intră în acest joc al mişcării şi al dansului cu o lejeritate uimitoare. Câinele răspunde cu promptitudine îndemnurilor stăpânei care îl conduce pe maiestosul patruped doar dintr-o privire.

E uimitor cum patrupedul poate imita cu fidelitate paşii de dans stăpânei lui, iar sincronizarea acestora este mai mult decât reuşită. Armonia şi expresivitatea întregii lor reprezentaţii a făcut deliciul publicului spectator şi fără îndoială şi al juriului, care a ştiut să aprecieze un astfel de moment cu totul impresionant.

dog dance

Originally posted 2015-06-08 22:22:32.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.