Când am văzut ce face câinele nu mi-a venit să cred!

Dacă există concursuri de dans pentru oameni talentaţi, de ce nu s-ar putea organiza un astfel de concurs şi pentru acei câini cu reale calităţi de dansatori? Concursul „Eurasia Freestyle Dog Show” care a avut loc la Moscova este tocmai unul dintre acestea, iar protagonistul acestor imagini face pe deplin dovada unui dansator de mare clasă. Comunicarea dintre un câine şi stăpân trece uneori de cuvinte şi doar prin intermediul unor gesturi sau al unor priviri cu subînţeles se pot obţine rezultate remarcabile. Privind aceste imagini, nu putem să nu observăm cât de uşor se înţeleg cei doi protagonişti în cadrul unui moment dansant cu totul special. La începutul programului tânăra începe să danseze imitând mişcările mecanice a unei păpuşi, însă în clipele următoare câinele de lângă ea intră în acest joc al mişcării şi al dansului cu o lejeritate uimitoare. Câinele răspunde cu promptitudine îndemnurilor stăpânei care îl conduce pe maiestosul patruped doar dintr-o privire.
Citeste si:  Ma numesc Oana Geambasu si ma intereseaza Programul National de Sanatate in Strainatate
E uimitor cum patrupedul poate imita cu fidelitate paşii de dans stăpânei lui, iar sincronizarea acestora este mai mult decât reuşită. Armonia şi expresivitatea întregii lor reprezentaţii a făcut deliciul publicului spectator şi fără îndoială şi al juriului, care a ştiut să aprecieze un astfel de moment cu totul impresionant.
dog dance
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  7. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’
  8. Tratamente naturale foarte eficiente pentru arsuri