A furat 10.000 de euro dintr-o masina, fara sa sparga usa. Cum a fost posibil: ce au VAZUT politistii pe camerele de supraveghere

Un barbat a furat 10.000 de euro dintr-o masina, iar fapta a fost surprinsa de camerele de supraveghere.   Pagubitul crede ca hotul a avut cel putin un complice, iar cei doi i-au bruiat frecventa telecomenzii auto. El a apasat butonul si a crezut ca usile s-au inchis, dar masina a ramas descuiata. Pagubitul spune ca a schimbat 10.000 de euro in lei, la o casa de schimb de pe Calea Mosilor. Cand a ajuns acasa, a constatat ca a primit cu 343 de lei mai putin. Asa ca a doua zi s-a intors pentru a-i cere casierei restul de bani, dar a luat la el si intreaga suma primita: ”Vanzatoarea mi-a zis ca si-a facut monetarul seara si si-a dat seama ca cei 343 de lei imi apartin. M-am urcat in masina si mi-am continuat drumul”. Dupa ce a primit intreaga suma, de pe Calea Mosilor, barbatul a plecat spre sediul unei firme din Otopeni. El crede ca a fost urmarit pe tot traseul si cand a lasat masina in parcare i s-au furat banii’.
Citeste si:  VIDEO Șeful Google, audiat în Congresul SUA pentru acuzații de cenzură și părtinire politică
Pagubitul: „Am observat ca duba s-a tinut dupa mine cand am vazut ca imi lipsesc banii, ca m-am uitat pe camerele de luat vederi. Am inchis masina cand am parasit-o, au blurat semnalul telecomenzii si masina nu s-a inchis”. Pe imaginile surprinse de o camera de luat vederi montata in zona se vede cum un barbat se opreste in fata firmei pentru cateva momente. Cand ”tinta” a plecat de la autoturism se indreapta catre masina: „Se vede cum eu parasesc autoturismul el vine si se pozitioneaza langa el, duba mascheaza..” Dupa cateva clipe hotul iese din masina. Poarta pe umar o geanta in care probabil a pus banii si se indeparteaza grabit. Pagubit: „Am facut plangere la politie si mi-au zis ca se vede cum se urca in masina si ca duba e clar implicata in acest caz”. Politistii din Otopnei au deschis un dosar pentru furt. Ei vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona, dar si pe traseul pe care l-a urmat pagubitul, de la casa de schimb valutar de pe Mosilor.
Citeste si:  Suedia: Familia regală aşteaptă al cincilea moştenitor - Obiectiv Vocea Brailei
  Vezi Video Aici.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Home page
  4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  5. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  8. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!