Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate

Daca ai o viteza mica la internt, calatoresti si vrei sa vezi un film, nu ai spatiu pe telefon pentru a descarca filmul, atunci acest articol este pentru tine si trebuie sa-l citesti.   Pentru cei care nu stiu, exista sisteme/programe online care iti permit sa vezi filmele care iti plac direct pe site-ul de torent care esti fara sa le descarci in calculator. Pe langa asta aceste programe iti  permit accesul la site-urile restrictionate de providerul de internet. Cei din Romania nu prea stiu ce este asta pentru ca sistemul de restrictionare nu functioneaza inca, dar cei care locuiesc in UK sau Spania (este doar un exemplu) stiu exact la ce ma refer. Aceste tari au blocat accesul la anumite site si daca vrei sa le accesezi trebuie sa executi mai multi pasi pentru a ascunde identitatea si a pacali providerul de internet.   Un alt lucru interesant este ca poti vedea filmul la calitatea urcata pe net, deci daca este urcat la calitate 1080p, atunci asa il vei vedea si pe langa toate astea, este compatibil cu telefoanele mobile. Asa ca nu trebuie sa te mai stresezi cautand pe net un site de filme online care sa nu afiseze mesajul in player ‘Ne pare rau dar playerul nu are support pentru device-ul dvs’.
Citeste si:  Solutie inovatoare pentru femeile care urasc toaletele publice miserabile
Toate sistemele online care permit vizionarea filmelor online direct de pe torent se bazeaza pe aceasta site http://acestream.org/ dar eu voi vorbi despre altul. Cum poti vedea filme online direct de pe torent si accesa site-uri restrictionate?   1. Accesati site-ul Hola si va inregistrati. 2. Dupa inregistrare instalati extensia pentru chrome. Aceeasta va permite sa accesati site de torent restrictionate la care in mod normal nu aveti acces. Cum am spus mai sus, pentru cei din Uk sau Spania este foarte util. 3. Decarcati playerul si apoi accesati orice site de torente vreti. O lista completa de site-uri gasiti chiar in contul vostru.   Daca aveti instalata extensia, atunci cand accesati un site si are video, in partea dreapta va apare o mica notificare ca va spune ca fisiere video sau audio puteti viziona direct fara descarcare. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate 1   Daca aveti intrebari va rog postati mai jos.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

5 Responses to “Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate”