Acces gratis la reuters video news – La revedere drepturi de autor pe youtube

Cei care au site de stiri online si au nevoie de stiri video am o veste buna pentru ei. Reuters ofera resursele lor video gratis pentru cei care au canale youtube si vor sa castige un ban de pe urma acestora.   Cine are un canal youtube si a urcat macar odata un video care nu le apartine stie foarte bine de problemele care pot aparea, care pot duce pana la suspendarea contului. Cei de la Fredom au facut un contract cu reuters pentru a oferi feed-ul lor video in timp real celor care au canal youtube sau site de stiri si vor sa castige bani de pe urma lor. In acest fel ai acces la stiri video in timp real unde fiecare video contine date de identificare  de genul: – Nume video – Unde este filmat – Numele la persoane care apar in vinde sau stire – Descriere completa care poate fi folosita ca stire.
Citeste si:  Cum sa-ti faci cuptorul cu microunde ca nou
Personal cred ca este o veste foarte buna si un ajutor foarte mare pentru site-urile de stiri mici care nu isi permit sa plateasca un abonament destul de mare la reuters pentru a avea acces la feed-ul lor video.  

Ce trebuie sa faci pentru a avea acces la feed-ul video news a celor de la reuters?

1. Login in contul tau youtube. 2. Login sau register pe freedom. 3. In partea stanga ai meniul World News Acces gratis la reuters video news - La revedere drepturi de autor pe youtube 1 4. Click pe acesta si apoi verifica adresa de e-mail 5. Refresh la pagina dupa ce ai confirmat adresa de e-mail si click pe video care vrei sa-l descarci. 6. Urca video pe canalul tau youtube si apoi distribuie unde vrei tu. 7. Spor la facut bani. Acces gratis la reuters video news - La revedere drepturi de autor pe youtube 2     Daca vrei sa afli cum poti face bani cu canalul tau youtube prin Freedom click aici.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

3 Responses to “Acces gratis la reuters video news – La revedere drepturi de autor pe youtube”