Tecuceanul Laur si Incredibila prestatie de la Britain’s Got Talent 2015 – Video

Tecuciul nu are talente doar la Romanii au Talent care au lasa intreaga multime cu gura cascata cu prestatia lor ci si in Anglia la Britain’s Got Talent 2015. Aseara eram in salon cu niste prietenii si ne uitam la Britain’s Got Talent 2015. Eu lucram la un site si intre timp ma mai uitam si la TV. La un moment da aud eu sunt X si prietenii mei din Romania. Imediat am sarit in sus sa vad cine este si daca ii cunosc. Cand ma uit la TV il vad pe Laur (Karbula Lorand) din Tecuci si incepe sa tip prin casa ca un nebun. Il cunosc, tipul din stanga e de la mine din oras, il cunosc, il cunosc si e de la mine din oras. Dupa ce si-au terminat numarul la Britain’s Got Talent 2015, toti cei din sala s-au ridicat in picioare si au aplaudat minute in sir. Eu acasa eram in delir si prietenii mei ma intreaba daca chiar il cunosc si daca stiu contul lui Laur de facebook. Imediat am intrat pe facebook unde l-am felicitat pentru cea a facut la Britain’s Got Talent 2015.
Citeste si:  Program TV de Revelion 2019. Ce vedem la TV în noaptea dintre ani

Cine este laur?

Il cunosc de multi ani, de pe timpul cand eram in Tecuci si ma ocupam de organizatia non-profit Tecuci Online. Laur a participat la multe evenimente organizate de noi si este un baiat super talentat. Pot spune ca este un exemplu pentru oricine care vrea sa devina cineva in viata, care are un vis. Imi aduc aminte cand ne adunam cu toti la Pedala la o bere si Laur cu echipa lui exersau/antrenau de zor pentru aceasta zi. Laur este dovada vie ca orice vis este posibil, se poate indeplini daca esti perseveret si muncesti foarte mult. De cand l-am vazut prima oara am stiu cand va ajunge foarte sus pentru ca este foarte talentat si niciodata nu renuntat sa faca ceea ce ii place mai mult. Este aproape imposibil sa nu reusesti in viata daca faci ceea ce iti place si muncesti pentru asta. Laur ne aduce un plus de imagine intr-o tara unde romanii nu sunt vazuti atat de bine, in special dupa ultima campanie electorala.
Citeste si:  Fotbal Club Steaua Bucuresti a intrat, joi seara, in posesia titlului cu numarul 26 din istorie
  Pentru Tecuci, un orasel micut din judetul galati este zi de sarbatoare si toti tinerii din oras ar trebui sa-i urmeze exemplu. Ce este trist in toata povestea aceasta e faptul ca a trebuit sa plece din tara pentru a fi apreciat la adevarata sa valoare si inca odata am aratat ca nu stim sa ne apreciem valorile si le lasam sa plece pentru ca altii sa beneficieze de ele. Voi incerca sa realizez un interviu cu laur in zilele ce urmeaza si apoi il voi publica pe site. Sper sa accepte invitatia mea. 😀 Laur a trecut in etapa urmatoare si poate cu ajutorul lui Dumnezeu chiar castiga concursul. Oricum viitorul lui se va schimba radical dupa prezenta la Britain’s Got Talent. L-a vazut o lume intreaga iar contractele nu vor intarzia sa apara.
Laur si fetele
Ce scriu cei de la Britain’s Got Talent pe contul lor de twitter legat de prestatia lui laur si a echipei sale.
Citeste si:  Mai este Simona Halep virgină?
Laur
Cateva comentarii la postarea de mai sus.
Comentarii Laur

Pentru a viziona clipul click aici.

Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

One Response to “Tecuceanul Laur si Incredibila prestatie de la Britain’s Got Talent 2015 – Video”