Sport

Fotbal Club Steaua Bucuresti a intrat, joi seara, in posesia titlului cu numarul 26 din istorie

Fotbal Club Steaua Bucuresti a intrat, joi seara, in posesia titlului cu numarul 26 din istorie, dupa ce a terminat la egalitate, 0-0, la Iasi, iar cei de la ASA Targu-Mures au pierdut pe teren, 1-2, in fata Otelului.

Astfel, cu un total de 71 de puncte, elevii lui Constantin Galca si-au adjudecat titlul de Campioni, dupa ce, cu 8 zile in urma, castigasera Cupa Ligii Adeplast. Acestia se afla in fata unui moment istoric, avand sansa de a fi prima echipa din Romania care ar face „tripla” intr-un sezon, in cazul in care vor castiga duminica si Finala Cupei Romaniei Timisoreana.

Dupa ce au fost premiati cu medaliile si tricourile de Campioni, ros-albastrii au inceput fiesta la vestiar, in autocar, la aeroportul din Iasi, la aeroportul din Otopeni si au incheiat-o intr-un club din Capitala, unde au petrecut pana spre zori.

FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI LE MULTUMESTE JUCATORILOR, ANTRENORILOR, TUTUROR MEMBRILOR DIN STAFF SI, IN MOD SPECIAL, SUPORTERILOR PENTRU TOT EFORTUL DEPUS IN ACEST SEZON CARE S-A DOVEDIT A FI FOARTE DIFICIL, DAR EXTRAORDINAR IN ACELASI TIMP!

Fotbal Club Steaua Bucuresti a intrat, joi seara, in posesia titlului cu numarul 26 din istorie 1

Fotbal Club Steaua Bucuresti a intrat, joi seara, in posesia titlului cu numarul 26 din istorie 2

Fotbal Club Steaua Bucuresti a intrat, joi seara, in posesia titlului cu numarul 26 din istorie 3

Originally posted 2015-05-30 06:47:04.

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.