Uitați-vă bine la cei din poză! Unii dintre ăștia, sau unii la fel ca ăștia, ne vor fi mai întâi oaspeți

Uitați-vă bine la cei din poză! Unii dintre ăștia, sau unii la fel ca ăștia, ne vor fi mai întâi oaspeți. După aia, compatrioți. Acum, doar câteva mii. Cotă! A zis Comisia Europeană. Adică, Juncker. Claude Juncker. Creștin – democrat și popular. Nu l-a ales nimeni. Nici pe el, nici pe Comisia Europeană unde e președinte. Așa-i în democrația UE! După aia vor veni cu zecile de mii, apoi vor fi sute de mii și când ne vom scula din somn, vom vedea deasupra patului cum câteva milioane dintre ei se uită la noi, holbați, întrebându-se nedumeriți: ce dracu caută aștia aici?! Da, de noi va fi vorba! Cum se întreabă acum, musulmanii. În Franța. Sau în Anglia. Și francezii sau englezii se șterg somnoroși la ochi. Pentru că, România, care are o rată de fertilitate de 1.4, va avea în 2050, opt milioane de locuitori…români! Restul vor fi din ăștia. La “ăștia”, rata aia de care pomeneam este de 3.2 sau 4.7 sau, direct, 7.0 – ca în Niger! Vorbeam de democrație? Am uitat să vă spun că demografia o va bate la cur! Nu m-aș mira ca românii ăia, din 2050, să fie la fel de dăștepți ca moșii și stramoșii lor. Adică, să tremure și atunci de frica bozgorilor, care le vor lua Ardealul, în timp ce jidanii le vor șuti și vinde la bursă ce a mai rămas din România. Cum tremură cei de azi. Ăștia, patrioții. Dacii. Asta în timp ce înfulecă șaorme și kebaburi și se uită la televizor cum îi salvează Raed Arafat pe sinucigași, sau sărbătoresc musulmanii Ramadanu’ pe stadioane. Ce nu știu dacii de azi, încă, e că nu romanii vin acum peste ei, ci gambienii, nigerienii, sudanezii, sirienii și eritreenii. Vin să ne civilizeze pe toți. Cum au făcut-o la ei. Sunt o șansă pentru Europa! A zis-o Comisia Europeană! O zice orice politician care se respectă. Normal, ține la cariera lui. Acum, asta-i o afirmație fără legătură cu realitatea, dar venind de la UE ajunge să se transforme într-un fapt bine stabilit. Devine adevăr! La fel de adevărat ca și “viitorul luminos” al socialismului.
Citeste si:  “Vreau să vă spun adevărul” - Dă-i 20.000 de euro Episcopului şi te lasă acolo
În condițiile astea, Ponta și Klaus Merkel au fost de acord cu cota fixată. Nu au întrebat pe nimeni! Ca și Comisia Europeană. V-am spus că-i democrație? Da? Nu-i nimic, mai repet. O minciună repetată de multe ori se transformă în adevăr: “E democrație!” Și mă aștept, adică sunt chiar sigur, ca Ponta și Klaus Merkel să ceară suplimentarea cotei. Dă bine! Să arate că romanii sunt proș…primitori. Așa, cum îi cerea Hrușciov lui Stalin să-i mărească cota de oameni care trebuiau împușcați lunar. Viktor Orban nu e de acord! E contra! Nu vrea cotă! Un dictator! Normal, e de dreapta. Nu există dictatori de stânga. Stânga este democrată. Prin urmare, democratul Juncker – popular, de centru, de-al nostru, de stânga-dreapta – i-a spus-o pe șleau când l-a întâlnit: “Dictatorule!”. Și i-a dat, prietenește, o palmă peste față! S-a filmat asta. Așadar, dictatorul Viktor Orban a hotărât să întrebe poporul dacă vrea cotă de ghanezi, sudanezi, malieni etc. Dacă poporul vrea imigrație. Dacă Ungaria mai vrea sa aibă o șansă. Adică, tradus, dacă ungurii vor terorism islamic, mult mai multe violuri – așa, ca în Suedia – trafic de droguri, intifade urbane și impozite mai mari, asta ca să-i țină pe ajutoare sociale pe noii sosiți. Sau nu. Dacă ungurii vor să mai fie unguri. Sau nu. Pentru că Orban a declarat: “Noi vrem ca Europa să rămâna continentul Europenilor și ca Ungaria să aparțină Ungurilor: este dreptul nostru”. Recunosc că politicienii cu co..e nu au orientare geopolitică. Doar castrații din posturile de decizie au așa ceva. Le ține loc de. Uitați-vă bine la cei din poză! Unii dintre ăștia, sau unii la fel ca ăștia, ne vor fi mai întâi oaspeți 1 Nici David Cameron nu este de acord cu cotele. Nu este de acord nici cu încurajarea imigrației clandestine masive, provenită din țările aflate în sudul Mediteranei. Adevărul este că Marea Britanie a promovat demult din liga asta, inferioară. Auzi: cotă! Joacă, de ceva vreme, numai în Champions League. Semifinale și finală.
Citeste si:  Statul Roman sustine si indeamna la consumul de droguri
Are jde milioane de musulmani. Mii de moschei. Tribunale Șharia. Sute de madrasse. Mii de copile, albe, violate de gangurile pakistaneze și somaleze doar în ultimii ani. Mii de fetițe excizate forțat. Atentate teroriste sub pământ și la suprafața lui. Decapitări pe stradă. Mii de tineri plecați la jihad. Ce-i mai trebuie cotă?! Cameron este de înțeles. Și este. Mai ales că va organiza referendum de ieșire din UE! Nici ăsta nu-i un democrat pur, așa cum scrie la cărticica roșie de la Bruxelles, dar “pălmuța” lui Juncker n-ar îndrăzni să-i atragă atenția. Australia are vreo 23 de milioane de locuitori. Pe 7,6 milioane kilometri pătrați! Cu toate acestea a hotărât să stopeze invazia. Și a stopat –o! Numai vineri și sâmbătă oamenii puși de Juncker  au salvat în Mediterana, și au adus în Italia,  vreo 5000 de clandestini care veneau din Libia. Australia n-a mai salvat pe nimeni de luni de zile. Pentru că n-a mai fost nevoie. Pentru că guvernul de dreapta australian le-a spus clar irakienilor, somalezilor, afganilor și pakistanezilor: Australia nu va fi țara voastră! Nu doar le-a spus, le-a și arătat-o. NO WAY! Și n-a mai venit nimeni! Premierul australian Tony Abbot a încercat să-i sfătuiască și pe “democrații” de la Bruxelles. I-au dat cu flit! Comisia Europeană avea de ales între a distruge marea afacere a milițiilor Statului Islamic – care se îmbogățesc  “exportând” clandestini peste Mediterană în Europa – sau a o sprijini în continuare. A ales a două variantă! A ales să fie partener de afaceri cu Statul Islamic! Prin urmare, acesta trimite oamenii, iar Comisia Europeană îi distribuie sub forma “cotei” în țările asupra cărora dictează. Decât să distrugă bazele de îmbarcare și să blocheze accesul navelor plecate, trimițându-le înapoi, Juncker și ai lui fac tot posibilul să le înlesnească accesul! Asta nu-i o afirmație. E realitatea.
Citeste si:  Ce persoane vor avea PRIORITATE în NOUA politică de imigraţie a Marii Britanii post-Brexit
  Imigranții sunt o șansă pentru economia Uniunii Europene. Altă afirmație. Făcută de clasa dominantă europeană – politicieni, tonomate mass-media, patronat, mediul academic. Economia UE, ca să reziste concurenței uriașe pe plan mondial, are nevoie, în primul rând, de producători și consumatori. Cu o rată de fertilitate de 1.3 demografia europeană nu-i poate asigura la nesfârșit. Soluția? A fost găsită: deschizi frontierele și transformi “continentul națiunilor” în “continentul azil”. Și Australia, Japonia, Israel, Coreea de Sud – astea care mai au încă frontiere și sunt și forțe economice? De ele se va alege prafu’! Din cauza asta, socialiștii de la ONU, plus Organizatia Cooperării Islamice, nici nu le prea bagă în seamă. Fac analize, studii și emit previziuni mai mult pentru Uniunea Europeană. Și previziunile zic că pentru a-și asigura creșterea economică, UE are nevoie de 32 de milioane de imigranți pâna în 2025. Și de încă 61 milioane până în 2050! De unde? Experții ONU nu indică și nu dictează. Nici nu-i nevoie, se știe déjà. Din țările Maghrebului, din Africa subsahariană și Orientul Mijlociu. În majoritate zdrobitoare – musulmani. Și tot previziunile zic: în intervalul 2050-2060, populația Franței va fi în proporție de 66% de origine musulmană! Acum, 20%. Pe bune! Și Germania, Suedia, Marea Britanie, Olanda…alea, alea, în 2050 ? Stau bine și ele: 40-50%! Aceeași origine! A nu se pune la suflet! De chestiile astea nu vorbesc amplificatoarele media ce distribuie mesajele ce trebuiesc receptate, musai, de “opinia publică”. Prin urmare, problema nu există. Așadar, economia europeană va sta din ce în ce mai bine numai la capitolul “consumatori”. Ăștia dau navală. Spun asta pentru că nu înțeleg cum vor putea fi încadrați ca “producători”, și asta într-o economie super tehnologizată, agricultorii, pescarii, vânătorii, tăietorii de capete și culegătorii ghanezi, gambieni, sudanezi, nigerieni, eritreeni, somalezi samd. Aici, nimeni n-a mai făcut nici o afirmație. Nu credeți că va fi o problemă?! Atunci, uitați-vă încă odată la „producătorii” din poză!
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis