Restaurantele si Hotelurile Bisericii Ortodoxe Române adăpostesc petreceri și nunți cu minori si interlopi

Restaurantele Bisericii Ortodoxe Române adăpostesc petreceri și nunți cu minori. Iubirea de arginți și lăcomia sunt două dintre păcatele capitale în lista Bisericii Ortodoxe Romane.
Slujitorii Domnului merg, însă, pe principiul mulți vad, puțini pricep. Biserica a primit de la stat, sub forma de donații, sute de clădiri. Toate ar fi trebuit să se transforme în centre sociale. Doar că hotelurile au rămas hoteluri. Restaurantele nu au fost transformate în cantine pentru săraci, ci au rămas localuri pentru petrecerile pământești. Tot cu bani de la stat, Biserica a ridicat clădiri unde organizează nunti cu interlopi și minori. Material realizat cu camera ascunsă. 29.01.2013 de Observator.ro https://www.facebook.com/OFCR.Romania/videos/1087574027923616/

Opriți finanţarea cultelor religioase – Parerea si implicarea ta conteaza si poate ajuta foarte mult.

Scrie parerea ta mai jos la sectiunea comentarii. Implicate printr-un share pe facebook sau alte retele sociale pentru ca toata lumea sa vada adevarata fata a bisericii. Impreuna putem reusi sa oprim finantarea bisericii romane de catre statul roman.
Citeste si:  Medicii au cerut sa dau o declaratie, in care sa precizez ca sotia mea ar fi fost bolnava, in timpul sarcinii
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

3 Responses to “Restaurantele si Hotelurile Bisericii Ortodoxe Române adăpostesc petreceri și nunți cu minori si interlopi”