Politia Rm Valcea abuzeaza doua minore in plina zi

Este incredibil ce se intampla in zilele noastre, vezi imaginile si nu iti vine sa crezi ca totul este adevarat si s-a intamplat in centru unui oras cu zeci de oameni martori. Asta este Politia Romana, care se crede mai presus de lege si oricine, care poate abuza de oricine, poate chiar lua cu forta un amarat telefon de la o minora. Pentru o infractiune minora acesti politisti au facut abuz de putere tratand cele doua minore precum niste teroristi. La un moment dat o sa vedeti in video cum unul dintre politisti crezand ca nimeni nu il vede in masina, incearca sa-i ia cu forta telefonul la una din fete. Atitudinea si actiunele lor arata ca respectul lor fata de oamenii care ar trebui sa-i protejeze este zero si nu dau doi bani pe noi. Acestia uita ca noi suntem cei care le platim salariile, benzina care o ard fara rost prin oras si abuzeaza minore sau persoane care nu pot sa se apare.
Citeste si:  Locuri de muncă pentru români în Germania! Firma oferă alocații bonus pentru copii

Ce trebuie sa stii cand te opreste un politist pe strada sau in orice alta locatie.

Toate acestea sunt obligatorii din partea unui politist.

1. Politistul sau politistii trebuie sa se legitimeze si sa iti arate legitimatia de serviciu daca e cazul. 2. Politistul trebuie sa fie trecut in foaia de lucru ca poate actiona in acea zona. Fiecare politist inainte de a incepe lucrul, ii este data o zona unde poate actiona, daca acesta este in afara zonei trecute in procesul verbal sau foaia de lucru, nu va poate sanctiona. Este obligatoriu sa vada arate aceste informatii daca le cereri. 3. Daca va cere sa va legitimati, conform legii trebuie sa o faceti, dar nu sunteti obligati sa le dati BI/CI. Acesta trebuie sa stea in mana ta si politistul poate citi datele de identificare. Chiar daca va ameninta cu diverse lucruri, nu sunteti obligati sub nici o forma sa le oferiti CI/BI. 4. In cazul in care acesta face un proces verbal legat de incident si va cere sa semnati atentie mare. Pe proces verbal sunt doua locatii unde puteti semna.
Citeste si:  “Vreau să vă spun adevărul” - Dă-i 20.000 de euro Episcopului şi te lasă acolo
– Am luat la cunostinta – care inseamna ca ai luat la cunostinta de proces verbal dar nu recunosti fapta. – Recunosc fapta –  toti politistii va arata sa semnati in aceasta sectiunea pentru a scapa de treaba. Daca va sugereaza sau obliga sa semnati in aceasta sectiunea trebuie sa stiti ca este impotriva legii si acestia in mod normal ar trebui sanctionati. Este treaba politiei sa demonstreze ca ai facut infractiunea X si nu a ta. Un alt lucru care nu il stie lumea e faptul ca atunci cand ai incalcat legea, sa spunem ca te-a prins fara centura si ai semnat in setiunea Am luat la Cunostinta, politia trebuie sa dovedeasca ca asa s-a intamplat. Pentru asta e nevoie un alt martor in afara de tine si politist care sa confirme cele intamplate. Daca la incident au fost doar tu si politistul atunci va fi foarte greu sau chiar imposibil sa demonstreze. fura-telefonul Retineti ca toate acestea sunt drepturile voastre si le puteti folosi oricand doriti si orice situatie. Politia este obligata sa se spuna legii la fel ca si tine.
Citeste si:  Secretele lui Iohannis: Trafic de copii, fals şi uz de fals, retrocedări ilegale.
Acum orice telefon are sistem de inregistrare. Chiar daca nu reusiti sa inregistrati video, puteti inregistra audio fara ca aceasta sa isi dea seama. Si daca aveti activata geotag la video si poze, atunci se poate vedea exact locatia unde a fost inregistrat incidentul. Acest lucru va poate ajuta si mai mult in caz ca politistul nu vrea sa recunoasca cele intamplate.

Vedeti clipul in care politistii aubuzeaza cele doua minore aici.

Daca aveti astfel de informatii va rog sa le trimiteti la stireamea[@]dailynewsro.com Update:

Vezi clipul cu partea adoua aici.

Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

12 Responses to “Politia Rm Valcea abuzeaza doua minore in plina zi”