Social

O femeie batuta crunt intr-un bar din Romania


In romania anului 2016 nicaieri nu maie sti in siguranta. O femeie este batuta crunt de un barbat intr-un bar din Romania.

Sorin Palesică (33 de ani), interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă, a fost reţinut. Bărbatul a avut o altercaţie cu oamenii legii, chemaţi la faţa locului în ajutorul clienţilor unui bar din Straja, terorizaţi de bătăuş. I-a ameninţat cu moartea.

„Îţi dau somn, bulangiule, hai să ne batem”, i-a strigat unuia dinter poliţişti. Sorin Palesică este recidivist, iar în ultimii ani a stat mai mult prin închisori. A fost condamnat la şapte ani de închisoare, fiind judecat într-un dosar penal în care a fost acuzat de implicare în răpirea şi agresarea unui tânăr din Petroşani.

În martie 2006, Lucian Mihăiasă a fost răpit din faţa unei televiziuni locale de trei recuperatori, care l-au fortat sa urce intr-un taxi, apoi l-au sechestrat si maltratat. Barbatul a fost găsit a doua zi într-o baltă de sânge, în Defileul Jiului. A fost lovit cu un corp contondent, bătut şi muşcat de câinii de luptă ai agresorilor. Printre condamnaţii din acest dosar s-a aflat şi Palesică, care a fost eliberat în 2013 din închisoarea Aiud.

sorin-constantin-palesica11_1Puteti sa-i urati de bine pe contul acestuia de facebook. La o cautare pe facebook se pare ca detine mai multe conturi.

https://www.facebook.com/sorinconstantin.palesica

https://www.facebook.com/search/more/?q=Palesica+Sorin+Constantin&init=public

 

Mai multe imagini cu acesta aici.

Originally posted 2016-02-08 01:50:54.

One Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.