Social

Minoră, violată și desfigurată și abandonată

Teama că fiica ei va fi arătată cu degetul și lumea va râde de ea, a făcut ca o mamă din județul Vaslui să prefere să nu reclame violul la care a fost supusă copila ei de 13 ani. Potrivit adevărul.ro, copila a fost bătută, desfigurată și părăsită într-un lan de porumb.

 

Abuzul sexual a avut loc în data de 15 august  2010, în localitatea Miclești. În acea zi, cel care urma să devină agresor s-a dus pe imaș pentru a lega o vacă. A profitat de faptul că victima era singură acasă și s-a năpustit asupra copilei. A legat-o strâns de gât până a leșinat, după care a violat-o. În momentul în care a văzut că își revine, a violat-o din nou, agresând-o și mai mult. După ce și-a satisfăcut poftele sexuale, Cătălin Cosma i-a rupt cerceii victimei, i-a smuls lanțul de la gât apoi a abandonat-o în pielea goală la marginea unei păduri. Conform sursei, fetița se afla în vacanță la niște rude, iar agresorul ajuta familia la treburile gospodărești.

 

Cazul a ieșit la iveală abia după un an, când violatorul a mai făcut o victimă, tot o copilă cam de aceeași vârstă. Cătălin Cozma, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare. Aceasta este cea mai mare pedeapsă dată în ultimii ani de către judecătorii vasluieni, într-un dosar de viol. Sentința a fost pronunțată în anul 2011, în spatele acuzațiilor ascunzându-se două drame teribile.

 

Mama victimei din Miclești a decis să ascundă violul, crezând că astfel își va proteja fetița de jignirile și umilințele comunității în care trăiesc.

Când și-a revenit, victima a alergat în pielea goală până la locuința rudelor, care în acel moment nu erau acasă. Și-a sunat rudele anunțând ce s-a întâmplat. Când au ajuns acasă, apropiații fetei au rămas șocați deoarece adolescenta era într-un halat pătat cu sânge. Expertiza medico-legală la care a fost supusă minora a scos la iveală, faptul că a fost victima unei agresiuni sexuale. Victima prezenta leziuni anale severe, genitale și tumefacții pe corp, având nevoie de 7-8 zile de internare.

 

În timp ce polițiștii vasluieni cercetau cazul, alte două copile au mărturisit că și verișoara lor au căzut victime acestui animal sălbatic dar că mama  fetei a refuzat să depună plângere împotriva  individului.  Și în acest caz bărbatul a acționat identic, a târât victima și a violat-o până la leșin.

 

Originally posted 2016-01-12 01:27:30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.