Minoră, violată și desfigurată și abandonată

Teama că fiica ei va fi arătată cu degetul și lumea va râde de ea, a făcut ca o mamă din județul Vaslui să prefere să nu reclame violul la care a fost supusă copila ei de 13 ani. Potrivit adevărul.ro, copila a fost bătută, desfigurată și părăsită într-un lan de porumb.   Abuzul sexual a avut loc în data de 15 august  2010, în localitatea Miclești. În acea zi, cel care urma să devină agresor s-a dus pe imaș pentru a lega o vacă. A profitat de faptul că victima era singură acasă și s-a năpustit asupra copilei. A legat-o strâns de gât până a leșinat, după care a violat-o. În momentul în care a văzut că își revine, a violat-o din nou, agresând-o și mai mult. După ce și-a satisfăcut poftele sexuale, Cătălin Cosma i-a rupt cerceii victimei, i-a smuls lanțul de la gât apoi a abandonat-o în pielea goală la marginea unei păduri. Conform sursei, fetița se afla în vacanță la niște rude, iar agresorul ajuta familia la treburile gospodărești.
Citeste si:  Politia Rm Valcea abuzeaza doua minore in plina zi
  Cazul a ieșit la iveală abia după un an, când violatorul a mai făcut o victimă, tot o copilă cam de aceeași vârstă. Cătălin Cozma, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare. Aceasta este cea mai mare pedeapsă dată în ultimii ani de către judecătorii vasluieni, într-un dosar de viol. Sentința a fost pronunțată în anul 2011, în spatele acuzațiilor ascunzându-se două drame teribile.   Mama victimei din Miclești a decis să ascundă violul, crezând că astfel își va proteja fetița de jignirile și umilințele comunității în care trăiesc. Când și-a revenit, victima a alergat în pielea goală până la locuința rudelor, care în acel moment nu erau acasă. Și-a sunat rudele anunțând ce s-a întâmplat. Când au ajuns acasă, apropiații fetei au rămas șocați deoarece adolescenta era într-un halat pătat cu sânge. Expertiza medico-legală la care a fost supusă minora a scos la iveală, faptul că a fost victima unei agresiuni sexuale. Victima prezenta leziuni anale severe, genitale și tumefacții pe corp, având nevoie de 7-8 zile de internare.
Citeste si:  Dan Voiculescu: „Lupta politică sterilă reprezintă o formă de abuz împotriva cetățeanului”
  În timp ce polițiștii vasluieni cercetau cazul, alte două copile au mărturisit că și verișoara lor au căzut victime acestui animal sălbatic dar că mama  fetei a refuzat să depună plângere împotriva  individului.  Și în acest caz bărbatul a acționat identic, a târât victima și a violat-o până la leșin.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator