Locuri de muncă pentru români în Germania! Firma oferă alocații bonus pentru copii

Românii dornici de a-și schimba locurile de muncă sau care optează pentru unul nou au marea șansă de a da lovitura în acest sfârșit de an calendaristic și asta pentru că au la dispoziție o plajă diversificată de meserii pe piața muncii profesioniste din landurile germane. Potrivit Great News, firma de intermediere cu capital majoritar românesc Silverhand este una din firmele de top din România care se ocupă cu intermedierea forței de muncă calificată sau necalificată cu destinație exclusivă piața muncii din Germania.   Politica firmei SilverHand este identică pentru toate categoriile sociale ce urmează a fi selectate și ulterior înregimentate pentru contracte sezoniere sau pe perioadă nedeterminată. Ca și element de noutate se garantează în afara serviciilor sociale sau de asistență medicală oportunitatea accesării de burse pentru studenți la care se adaugă alocații pentru familiile cu copii minori. Alocațiile intitulate sugestiv Kindergeld sunt lunare și se încadrează în limita sumei de 184 de euro pe lună. Aceeași valoare o au și bursele pentru studenții care provin din familii angajate prin acest intermediar.  
Citeste si:  O zi din viata unei Mame - Merita citit.
Silverhand o firmă serioasă din România   Printre meseriile vacantate de angajatorii germani se numără cea de electrician, instalatori, mecanici auto, stivutioriști, mecanici utilaje,muncitori necalificați și operatori CNC,tîmplari, dulgheri și soferi pe tir. Salariile sunt destul de bune, iar printre cele mai râvnite se numără cea de șofer de tir pentru care angajatorul german este dispus să scoată din buzunar până la 1.800 de euro, la care se adugă cazare asigurată.Și celelalte salarii sunt mari și variază de la caz la caz între 1.400 -1.900 euro.   De cealaltă parte, angajații trebuie să demonstreze o germană conversațională și experiență minimă indiferent de domeniu de activitate. Totodată, angajatorii germani promit posibilitatea de pensionare doar după 5 ani de vechime, plata orlelor suplimentare cu 25% și posibilitatea accesării de burse și alocații pentru copii și studenți.   Una peste alta Silverhand se recomandă ca o firmă serioasă cu un cuvânt greu de spus pe piața recrutării forței de muncă autohtone și totodată ca un concurent serios față de firmele care lasă de dorit.
Citeste si:  TENSIUNEA politică se apropie de APOGEU și în GERMANIA! Au trecut vremurile când IMIGRANȚII erau PRIMIȚI cu BRAȚELE DESCHISE! Istoria ALTFEL decât o înveți la școală
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

One Response to “Locuri de muncă pentru români în Germania! Firma oferă alocații bonus pentru copii”