Băiatul bătut de Băsescu plânge la Paris

Băiatul care în 2009 a bulversat scena politică, după ce a apărut într-o înregistrare în care fostul preşedinte Băsescu pare că-l loveşte, trăieşte acum în capitala Franţei şi se pregăteşte de cel mai important eveniment din viaţa lui. Imaginile cu Bogdan Istrăţoiu au făcut înconjurul televiziunilor, în 2009, după ce a fost filmat la un miting electoral, în faţa unei scene, fix în momentul în care pare că fostul preşedinte Traian Băsescu îl agresează. Chiar dacă imediat după apariţia casetei a recunoscut că a fost lovit, ulterior şi-a schimbat declaraţiile, negând toată întâmplarea. Nu a durat foarte mult timp, iar acesta împreună cu familia lui au plecat din ţară, în Italia, pentru a munci. Acum, Bogdan are 21 de ani şi este un bărbat în toată regula. Doar că lucrurile s-au mai schimbat în viaţa lui.

Trăieşte pe picior mare

El s-a mutat în capitala Franţei, unde nu doar că munceşte, dar pare că se distrează pe măsură, judecând după pozele pe care şi le-a publicat pe un site de socializare.
Citeste si:  Minore obligate să se PROSTITUEZE
Bogdan are motive mari de bucurie, iar de curând şi-a anunţat prietenii că şi-a cerut iubita în căsătorie, răspunsul ei fiind “DA”, iar acum se pregăteşte de nuntă.
batut de basescu
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet