Abuzul Bisericii Romane. Batrani scosi cu forta de mascati si politie din Biserica.

Cred ca Biserica Romana sufera de atentie pentru ca nu trece mult timp si trebuie sa apara un incident in care este implicata. De dimineata circula pe internet un video unde un grup de batrani sunt scosi cu forta din biserica de mascati si politie. Motivul nu il stiu inca pentru ca cel care a postat clipul pe facebook nu a raspuns la mesajul meu.   Comentariile pe facebook sunt impartite si deloc frumoase. Majoritatea dau vina pe mascati si politie care au facut abuz de forta pentru felul cum i-au scos pe acei batrani din biserica. Altii spun ca vina nu apartine mascatilor ai a politiei pentru ca acestia urmau doar ordinile venite de sus. Daca nu o faceau, atunci puteau sa isi piarda locul de munca. In opinia mea este perfect adevarat. Oricand se va gasi cineva care sa o faca si de vina este cel care a cerut politiei sa ii scoata pe batrani din biserica. Mascatii si politia isi faceau doar datoria si ca oricare alt om din aceasta tara, tine cu dintii de locul de munca.
Citeste si:  “Vreau să vă spun adevărul” - Dă-i 20.000 de euro Episcopului şi te lasă acolo
Biserica ortodoxa din Romania nu e la prima abatere cand isi trateaza enoriasii ca pe niste scalvi care sunt obligati sa munceasca gratis la biserica si sa plateasca dari foarte mari in fiecare luna. Nu pot intelege cum nimeni din guvernul Romaniei nu se sesizeaza la abuzurile Bisericii Romane. Cand toti suntem obligati sa platim taxe peste taxe, cand firma iti este inchisa pentru simplu fapt ca esti pe plus sau minus cu un amarat de leu, Biserica Romana face evaziune fiscala, ne fura pe fata si nimeni nu face nimic.   Asta e Romania in care traim si din lasitate sau lipsa unor lideri nu suntem in stare sa luam atitudine, sa fim respectati si apreciati in propria tara. Suntem buni doar de plata si cand nu putem plati, ne baga la inchisoare, apoi cand iesim trebuie sa muncim pentru a plati datoria cat si timpul petrecut la inchisoare. Dumnezeu este pentru toata lumea indiferent de clasa sociala, insa situatia actuala este cu totul alta. Doar cine este foarte bogat se poate naste, boteza, casatori si chiar muri. Daca esti sarac nu ai dreptul nici macar la moarte. Toate acestea ne sunt daruite de Biserica Romana, care se vrea mesagerul lui Dumnezeu.
Citeste si:  Romanii din Diaspora - Gunoier in afara, smecher in tara

Vezi video aici cum au scosa batranii cu forta din biserica.

Vezi video cum Biserica Romana a pus oamenii sa se roage la oase de porc.

  Update: Jandarmii intervin in forta la biserica! 19 aprilie 2013 ORA 6:10 Biserica din satul BOZIA, jud. VASLUI.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’