​Ce droguri cumpără studenții în sesiune

 

​Ce droguri cumpără studenții în sesiune 1

Orice fel de student ai fi, sesiunea e o zonă de foc în calendarul tău. Dacă studiezi inginerie sau matematică, probabil o să fii în iad pe timpul facultății (chiar dacă o să câștigi mulți bani după absolvire). În schimb, dacă ești la Arte sau Științe sociale, probabil ești un procrastinator de mare clasă, te plângi degeaba de programă și probabil o să iei un 8 oricât de puțin ai învăța (doar că n-o să ai bani după ce termini facultatea).

În ciuda acestui sentiment de aversiune pe care îl avem cu toții față de examene, toți gestionăm situația diferit. De exemplu, sunt unii studenți cărora le place să se concentreze și să tragă tare nu numai pe timpul sesiunii. Dar alții au nevoie de stimulenți în fiecare sesiune. Și mai sunt cei pe care nu-i interesează că își bat joc de școală și vor doar să se simtă bine după examene.

Ca să ne facem o idee cum supraviețuiesc studenții pe parcursul sesiunii, am contactat niște dealeri de droguri ca să aflăm care sunt drogurile lor preferate.

​Ce droguri cumpără studenții în sesiune 2

De cât timp le vinzi studenților? Jones: De vreo patru ani. am început în ultimul an de facultate, când îl ajutam pe dealerul meu. După ce am absolvit, m-am gândit să fac niște venituri suplimentare în felul ăsta. Dar, sincer să fiu, a devenit venitul meu principal. (râde)

Ce le vinzi studenților în sesiune? Iarbă. Multă iarbă. De obicei fac o mie de dolari pe săptămână din iarbă, dar mai sunt persoane care vor și altceva.

Ce anume? Droguri tari? Coca, ecstasy. Dar de obicei mă țin departe de ele, pentru că așa intri în vizorul poliției. E mult mai nasol să fii prins cu cincizeci de grame de prafuri decât cu un pumn de iarbă.

Ai zis că vinzi multe amfetamine în preajma examenelor? Da. Studenții vor să se concentreze și cred că mulți nu-și dau seama că au tulburări de anxietate sau ADHD. Probabil au nevoie de medicamentele astea în mod obișnuit, dar nu vor să meargă la doctor să le ia pe rețetă, pentru că le e jenă să-și recunoască problemele. Așa că e mai simplu să le ia de la mine.

Cam cât cumpără un client? Patru-cinci pastile, cât au nevoie până trec de proiecte și de examene, ca să nu se lase distrași de la învățat. Asta îi costă vreo 55 de dolari, poate mai puțin dacă îmi place de ei.

 Vancouver – capitala Canadei. De ce crezi că majoritatea studenților vor iarbă? Lindsay: E cel mai ușor drog și îi ajută pe mulți în multe feluri. Unii se concentrează mai bine, alții au doar nevoie să scape de stres.

În sesiune ai mai mulți clienți decât de obicei? N-am observat diferențe prea mari în comportamentul consumatorilor, dar știu studenți care cumpără doar în sesiune. E ca o răsplată, își oferă un premiu că au trecut cu bine peste examene.

Și tu ești studentă. Câtă iarbă fumezi? Nu prea mult. Nu mă ating de marfa mea și nu-mi place să rămân fără. Nu pot spune că mă omor după droguri.

Ce ciudat. Zici că ești afaceristă. Mersi. Sunt studentă la Economie.

​Ce droguri cumpără studenții în sesiune 3

De ce analgezice? Kiefer: Întotdeauna au fost populare. Poți să-ți faci ziua minunată dacă iei unul puternic înainte de cursuri.

Corect. Crezi că studenții abuzează de ele? Nu prea e de joacă cu opiaceele.

Citeste si:  Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
Nu-mi fac griji, cel puțin nu în legătură cu clienții mei. Nu e ca și cum vând heroină, sunt doar pastile pe care le iau tinerii să se relaxeze.

Tu iei? Tot timpul. De obicei vând pastile pe care le primesc pe rețetă de la doctori.

Mi-ai zis că inițial ți le prescriau pentru că ai avut un accident, dar că acum nu mai ai nevoie de ele. Nu te temi că o să ajungi dependent de ele fără motiv? Uneori. Dar sunt foarte tânăr și mai am multe de învățat. N-am intrat niciodată în sevraj. Le folosesc în doze mici și pot spune doar că uneori mă simt nervos dacă nu le iau. Mai renunț la ele câte o zi-două, dar nu pot spune că au un efect foarte nasol asupra mea.

​Ce droguri cumpără studenții în sesiune 4

Pe bune? Cocaină în timpul sesiunii? Filipe: Aaa, nu pentru examene! Montreal e orașul petrecerilor, oamenilor le place să se distreze.

Dar cocaina e scumpă, mai ales pentru studenți. Cam cât le vinzi?

Citeste si:  Abuzul Bisericii Romane. Batrani scosi cu forta de mascati si politie din Biserica.
De obicei jumătate de gram sau un gram. Sunt grupuri care fac chetă. Câștig din asta cam 1100 de dolari pe săptămână și am și un job full-time. Nu mă plâng.

Sunt studenți care cumpără coca înainte sau în timpul sesiunii? Aha. Sunt mulți clubberi care iau în fiecare noapte. Sunt gagici care vor să și-o tragă cu mine ca să dau coca, dar nu fac așa ceva. Mi se pare sinistru. Nu-mi place să mă folosesc de corpurile oamenilor pentru așa ceva, mi se pare libidinos rău. Fac asta de distracție, din prietenie și ca să fac un ban în plus.

Tu câtă coca iei? Deloc! Sunt abstinent total!

 Din care drog faci mai mulți bani? Chauncey: Depinde. Pe timpul sesiunii, pe lângă iarbă, le ofer oamenilor și amfetamine. Le adaug bonus la gramul de iarbă și le cer niște bani în plus. Majoritatea acceptă oferta și le place, așa că îmi cer chiar ei data viitoare. Așa câștig o sută de dolari în plus de la persoane care altfel n-ar fi cumpărat niciodată amfetamine.

Cum îți găsești clienți noi? E clar că te pricepi la asta, din moment ce câștigi 1500 de dolari pe săptămână doar din iarbă. Mi-e ușor că sunt încă student. Vinzi câtorva colegi și apoi se duce vorba în toată facultatea. Primești sms-uri de la oameni care au auzit de tine și vor una sau alta. Apoi mai vând la petreceri. În scurt timp, oamenii se împrietenesc cu tine și încep să aibă încredere. Nu vor să cumpere de la dubioși.

Tu iei droguri în sesiune? Fumez multă iarbă. Mă ajută să mă concentrez și să scap de stres.

Cum mi-ai descrie un client tipic de-al tău? Shawna: Mai toți vor iarbă. Înainte locuiam în Toronto și aș zice că oamenii se plictisesc mai ușor aici. Se iau multe droguri la petreceri. Majoritatea tinerilor iau MD sau coca sau analgezice.

Ce luai când erai studentă? Fumam mult hașiș și luam coca în weekenduri. Îmi plăcea vinul, așa că beam mult. Acum sunt mai matură și nu mai fac atâtea excese.

De ce crezi că studenții cumpără ecstasy și analgezice în sesiune? Ca să se distreze. Nu cred că se iau foarte în serios. Cei care iau școala în serios n-au nevoie de droguri ca să nu se lase distrași, sunt oameni care știu ce vor. Restul le iau mai mult pentru distracție.

Îți zic vreodată studenții care sunt motivele pentru care cumpără droguri? Câțiva mi s-au deschis. Cei mai mulți dintre clienții mei sunt studenți, iar drogurile îi ajută să-și organizeze prioritățile. De ce să nu fumeze niște iarbă înainte de culcare, pentru un somn mai liniștit? De ce să nu tragă niște liniuțe ca să uite de stres?

Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Anda Ruga beata crita in club