Social Media

Indiferent cât de urâtă eşti, tot te agaţă unul

Să zicem că F este o fată nu tocmai frumoasă. Chiar urâtă… Să zicem că e urâtă cu spume şi ai crede că nici cei care dau comentarii pe redtube nu s-ar uita la ea.

F îşi face un cont pe un site de matrimoniale, scrie două minciuni despre ea, bagă o poză trecută de trei ori prin Photoshop şi apoi aşteaptă.

La scurt timp apare şi primul mesaj de la B, care o întreabă ce face, după care îi trânteşte un compliment care nu ar impresiona pe nimeni în mod normal.

Pe site-urile de matrimoniale de obicei intră bărbaţi care ar vorbi cu oricine, atâta timp cât are doi cromozomi X şi uimitoarea abilitate de a transforma oxigenul în dioxid de carbon, fapt care explică şi rapiditatea cu care a fost contactată fătuca noastră. De asemenea, trebuie să precizăm că B ar **** şi o capră de tăiat lemne nu a mai simţit de foarte mult timp căldura unei fete.

După ce îi răspunde, indiferent dacă scrie ca o maimuţă beată, atâta timp cât arată bine în poză, pentru B lumea se schimbă. Deja începe să-şi imagineze tot felul de scenarii şi are impresia că F este tot ce are nevoie.

B poate trece chiar şi peste faptul că are 80 de kile şi că mai ascultă câte o manea, că “la o petrecere merge”. În poză arată bine şi asta e tot ce contează, iar faptul că ar putea să obţină o întâlnire cu F îl face să devină şi mai nerăbdător.

Problema apare în momentul în care B şi F se întâlnesc. La fel ca în dimineaţa de după o noapte de băut, B spune că nu o să mai apeleze niciodată la site-uri de matrimoniale. Însă cu toţii ştim că după prima bere lucrurile se schimbă…

MATRIMONIALE-realitate_f_improf_700x980

Originally posted 2015-06-09 04:41:04.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.