Autorul unei tentative de viol prins cu ajutorul Facebook-ului

O tânără care a fost agresată sexual de un necunoscut pe care l-a întâlnit în afara unui club, a reușit să-l depisteze pe acesta cu ajutorul Facebook-ului pentru că cei doi aveau prieteni comuni. Chanel Purchase, o fată în vârstă de 21 de ani din Kent, a văzut pe cunoscuta rețea de socializare o fotografie în care apărea atacatorul ei, un tânăr de 22 de ani. În urmă cu câteva luni, tânăra a iesit dintr-un club în care a mers să petreacă împreună cu prietenii ei, însă când a vrut să plece acasă, exact la ieșirea din club, o aștepta individul care s-a oferit să o conducă spre locuința sa. Speriată, Chanel a refuzat acest lucru, însă bărbatul a insistat până ce ea și-a dat acordul. În momentul în care cei doi s-au apropiat de casa tinerei, bărbatul a trântit-o la pământ și a început să o lovească, a dezbrăcat-o și a încercat să o violeze. Din fericire, nu a reușit să facă acest lucru pentru că tânăra a început să țipe și vecinii au ieșită din case. De frică, atacatorul s-a făcut nevăzut.
Citeste si:  Aproximativ 256 de milioane de dolari cheltuite cu publicitatea politică pe Facebook în şase luni, în SUA; "Make America Great Again" a lui Trump, pe locul doi, după contracandidatul democrat al lui Ted Cruz în Texas
Violator prins cu ajutorul Facebook-ului În prezent, acesta a fost prins. El este arestat preventiv și acuzat de tentativă de viol. Tânăra a povestit pentru jurnaliștii Daily MailFacebook-ul a ajutat-o foarte mult în depistarea și aducerea individului în fața justiției. La proces au venit ca martori mai mulți vecini care au spus că au auzit ceva dar doar au ieșit din case, nu au văzut întreaga scenă. “Prima dată când am auzit că cineva țipă am crezut că sunt doi tineri care se hârjonesc pe afară, nu mi-am dat seama că Chanel se afla la un pas de viol. Este bine că am ieșit pentru că cine știe ce nenorocire se mai întâmpla dacă nimeni nu ieșea afară“, a declarat unul dintre vecinii lui Chanel.   Fata mai povestește că după ce a avut loc atacul ea a sunat imediat la poliție și le-a dat toate informațiile, însă, în paralel a început și propria investigație. Se pare că atacatorul nu are cont de Facebook însă fata îl observase într-o fotografie a unui prieten comun care i-a oferit datele necesare pentru găsirea individului. “Nu ar fi fost ușor să îl identific dacă nu aș fi avut o fotografie. Astfel cred că imaginea de pe Facebook m-a ajutat mult în rezolvarea acestui caz“, a adăugat ea.
Citeste si:  Romanii il sustin pe Victor Ponta!
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis