Seriale

Sa invatam americanii ce inseamna comedie – Era jim carrey nu mai este de actualitate.

Nu am inteles niciodata ce gasesc asa amuzant toti americanii la strambaturile gen jim carrey. Nu mi-au placut la jim carrey si nici acum cand le vad la majoritatea celebritatilor din america.

Inside Amy Schumer a fost invitata la Fallon un talk show din america foarte popular pe acolo. Imediat dupa ce a aparut AMY in platou Fallon a inceput sa faca toate strambaturile lui jim carrey crezand ca este comic. Amy la urmat incercand sa gaseasca un loc cat mai confortabil pe fotoliu.

In platou printre multime erau doi tipi care au inceput sa se masturbeze imediat ce Amy a aparut. Dupa cateva discutii de tot rasul, Amy ne spune ca filmul ei preferat este Star Wars.

Nici nu termina bine de spus numele la film ca este improscata cu Samanata Barbateasca de catre cei doi care se masturbau pe acolo. Cei din emisiune au crezut ca este amuzant.

Imi place show-ul lui Amy dar in ultimul timp prea exagereaza cu faptul cat de hot este, cat de mult o doreste lumea, etc. De fapt nu exista episod in care sa nu vorbeasca despre asta.

Nu avem ce cere prea mult pentru ca aceste emisiuni sunt realizate in America unde lumea e putin limitata din cauza lipsurilor. 😀

Sa invatam americanii ce inseamna comedie - Era jim carrey nu mai este de actualitate. 1

 

Video despre care vorbesc il puteti vedea aici. +16

Sa invatam americanii ce inseamna comedie - Era jim carrey nu mai este de actualitate. 2

Originally posted 2015-05-13 18:45:32.

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.