Securitate

Hotii pot afla oricand unde esti si ce program ai

Hotii mereu au fost invetivi pentru a gasi metode care sa le permita sa stie unde in acest moment sau unde vei fi peste 2 zile la o ora anume. Avand aceste informatii hotii pot sti cand casa este goala pentru a ataca si fura tot ce ai de valoare.

Un grup de cercetatori chinezi din domeniul securitatii au aflat ca acestia pot urmari o persoana prin motion sensors care orice telefon il are instalat.

Hotii te urmaresc cateva zile prin motion sensors pentru a afla orarul tau zilnic. Nu au nevoie de acces GPS, sau alt acces la telefonul tau mobil.

Cercetatorii chinezi nu au spus exact cum acestia urmaresc oamenii prin intermediul motion sensors asa ca nu pot oferi prea ulte informatii. Fata de GPS si alte sisteme care permit urmarirea unei persoane, motion sensors nu se poate dezactiva.

Intr-un episod din CSY Cyber chiar s-a discutat despre motion sensors si cum poate acesta ajuta la rezolvarea unei crime si vedea absolut orice a facut posesorul telefoului.

Tot ce va ramane de facut este sa va rugati ca hotii sau hackerii sa nu va umareasca prin intermediul telefonului pentru ca apoi sa va fure tot din casa.

Daca aveti curte e recomandat sa cumparati cativa caini fiorosi si nu uitati sa fie satuli tot timpul ca altfel vor ceda la prima bucata de carne care le este aruncata.

 

 

Originally posted 2015-06-04 21:53:46.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.