Hotii pot afla oricand unde esti si ce program ai

Hotii mereu au fost invetivi pentru a gasi metode care sa le permita sa stie unde in acest moment sau unde vei fi peste 2 zile la o ora anume. Avand aceste informatii hotii pot sti cand casa este goala pentru a ataca si fura tot ce ai de valoare. Un grup de cercetatori chinezi din domeniul securitatii au aflat ca acestia pot urmari o persoana prin motion sensors care orice telefon il are instalat. Hotii te urmaresc cateva zile prin motion sensors pentru a afla orarul tau zilnic. Nu au nevoie de acces GPS, sau alt acces la telefonul tau mobil. Cercetatorii chinezi nu au spus exact cum acestia urmaresc oamenii prin intermediul motion sensors asa ca nu pot oferi prea ulte informatii. Fata de GPS si alte sisteme care permit urmarirea unei persoane, motion sensors nu se poate dezactiva. Intr-un episod din CSY Cyber chiar s-a discutat despre motion sensors si cum poate acesta ajuta la rezolvarea unei crime si vedea absolut orice a facut posesorul telefoului.
Citeste si:  Caru' cu vedete: Dezvăluiri neașteptate în cazul actorului de la Hollywood bătut cu bestialitate pe stradă; Filmare cu Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton în ipostaze intime, postată de hackeri pe internet; George Piștereanu, antrenamente dure pentru roluri
Tot ce va ramane de facut este sa va rugati ca hotii sau hackerii sa nu va umareasca prin intermediul telefonului pentru ca apoi sa va fure tot din casa. Daca aveti curte e recomandat sa cumparati cativa caini fiorosi si nu uitati sa fie satuli tot timpul ca altfel vor ceda la prima bucata de carne care le este aruncata.    
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. De ce poartă Nina colanţi?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice