Hola folosita ca retea de BotNet

Intr-un articol de acum cateva zile vorbeam despre Hola care iti permite sa vezi filme direct de pe torent fara sa le mai descarci. Acum cateva ore am afla ca Hola este folosita ca retea de botnet care a infectat milioane de utilizatori. Hola este un serviciu gratis care iti permite sa vezi filme online la calitate HD direct de pe site de torent fara sa le descarci in calculator. Pentru foarte multi este o extensie foarte buna, mai ales daca esti pe drum si nu ai spatiu foarte mult pe telefon sau tableta. Pe langa asta Hola iti permite sa accesezi site-uri care sunt blocate de providerul de internet. Se pare ca Luminati , care este o retea foarte mare de vpn, folosea reteaua Hola pentru actiuni ilegale.Din pacate un botnet odata instalat in calculator nu se poate sterge ca orice alt virus sau program mailicios. Singura solutie este un Hard Format la HDD si apoi un fresh install la windows. Ce este si mai rau e faptul ca dupa fresh install la windows, nu trebuie sa copy nici un fisire dinainte de format.
Citeste si:  Nucleu extremist depistat de SRI in Romania.
Daca aveti instalat Hola in calculator, extensia si playerul recomand sa executati o scanare in safe mode cu programele AVG, SpyBot si MallWareBite, toate actualizate la zi. Scanarea sa o executati dupa ce ati dezinstalat extensia si playerul. Acest lucru nu garanteaza ca o sa fiti in siguranta. Daca vreti sa stiti cum functioneaza un BotNet click aici.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  4. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  5. Home page
  6. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator