Cum poti spiona online

Acum o suta de ani spionajul era doar pentru oameni foarte inteligenti sau erau in pozitii cheie in companii sau firme. Acum in zilele noastre spionajul este foarte usor si oricine il poate face. Tot ce iti trebuie este un calculator sau smartphone, o conexiune la internet si prietenul tau cel mai bun google. Daca stii cum sau ce sa cauti google iti poate oferi tot ce ai nevoie pentru a spiona vecina, prietena sau pe oricine altcineva doresti tu. Asta doar pentru incepatori care nu stiu mare lucru despre posibilitatile care le ofera internetul. Pentru cei experti exista deep web  unde gasesti absolut orice pentru a spiona chiar si presedintele SUA. Pe site-ul HazeNews am gasit astazi un articol despre insecam.org, care iti permite sa spionezi aproape pe oricine Despre acest site s-a mai scris in trecut si chiar a fost un mare scandal, cand un utilizator a descoperit ca feed-ul de la webcam-ul din camera copilului sau era live pe acest site si oricine putea vedea ce se intampla.
Citeste si:  Hotii pot afla oricand unde esti si ce program ai
Pe langa faptul ca poti vedea totul, mai poti descoperi locatia exacta unde este instalata camera web. Pe insecam.org sunt prezente 46 camere live din romania. Pe primul loc la numarul de camere live se afla America cu peste 2000 camere, pe locul doi este Franta cu peste 900 camare si apoi Japonia cu aproape 600 camere live. Un truc prin care poti evita sa apari online este sa iti securizezi conexiunea la webcam online. Asta se poate face prin setarea unei parole puternice, blocarea accesului din exterior la feed. Un webcam poate fi accesat chiar daca este inchis si cel care o face poate vedea absolut orice faci in camera. Cel mai bine este sa acoperi webcam-ul atunci cand nu o folosesti.    
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Anda Ruga beata crita in club