Atentie la femeile insarcinate pe facebook

Atentie mare la femeile insarcinate pe facebook care va poate lasa lefteri, fara casa si in unele cazuri chiar viata. Pe facebook de ceva vreme cateva clipuri virale cu femei insarcinate care contin titluri si imagini care va face sa dati click. Aceste postari sunt scam, postate de persoane care vor sa va fure datele persoanale sau banii din cont.  

Cum functioneaza?

1. Se posteaza pe facebook prin intermediul conturilor sparte un video care pare a fi legitim cu femei insarcinate. 2. Dupa ce dai click se deschide o pagina, o clona facebook, care te invita sa dai click pe play. 3. Cand dai click pe play, iti spune sa dai share pe facebook pentru a vedea clipul. 4. Dupa ce ai dat share se face auto redirect care un site care este o clona youtube. 5. Acum te intreaba cateva lucruri sau te pune sa dai click pe niste imagini pentru a dovedi ca esti Human si nu un BOT.
Citeste si:  Ai grija pe cine ajuti
6. Dupa asta face iar auto redirect care te duce catre o pagina unde trebuie sa completezi diferite task-uri care pot include de la sondaje, inregistrari pana la confirmarea cu pin primit pe telefonul vostru sau introducerea datelor de card. 7. La final va duce la acest video.   Indiferent de task-uri autori acestui scam castiga bani si daca folositi telefonul pentru a primi pinul va poate costa pana la 5 euro sau mai mult in functie de operatorul mobil care il aveti. Daca introduceti datele de card atunci suma furata poate fi de 100 de ori mai mare. Pe langa asta atunci cand dati share pe facebook va poate fura datele de cont sau fara sa stiti le dati permisiunea de a posta si trimite mesaje private in numele vostru.

Cum te poti apara de aceste scamuri?

Foarte simplu.. Nu accesa su nici o forma link din acest gen de postari. Nu da click pe share pentru a vedea continutul de pe un site.
Citeste si:  Oana Zavoranu in foamea dupa bani duce lumea in eroare
Vezi exemplu ce se intampla cand faci toate acestea aici:

Auto Fake Tag pe Facebook

 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  6. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  7. Inregistrarea cu procurorul Dragomir INCA PROCUROR la Parchetul Tribunalului Constanta
  8. Salonta, scena unei „comedii amare” despre politică