Securitate

Adult Friend Finder – Aproape 4 milioane de conturi expuse pe internet de hackeri

Daca ai cont pe Adult Friend Finder atunci ar trebui sa iti faci griji. Se pare ca hakerii cer intre 10 si 100.000 dolari celor care au conturile sparte/furate.

BBC, Channel4 si alte site-uri mari de stiri au scris astazi articole ample despre incidentul Adult Friend Finder unde hackeri au trecut de sistemul de securitate si au furat conturile a 3.5 milioane useri.

Problema este destul de grava pentru ca pe langa useri de rand se afla si conturile la nume mari din lumea vedetelor, afaceri, tehnologie si armata.

Unii useri ‘importanti’ au gusturi aparte in materie de sex si daca acestea s-ar afla, cu siguranta vor creea multe probleme, de asta cred ca acestia vor plati cei 100.000 de dolari care ii cere hakerul.

Acum cateva saptamani un expert in securitate scris un articole unde intreba cate de sigure sunt datele tale pe site-urile de dating online.

Informatiile furate pe langa nume, datele de card mai contin si date foarte private, cum ar fi preferintele sexuale, fantezi, log complet cu cineva a avut relatii pana acum si multe alte informatii.

Adult Friend Finder este folosit cel putin in america pentru gasirea unui partener de o noapte, lucru care face si mai periculoase datele furate de hackeri.

Cu siguranta vom auzi mai multe in urmatoarele zile legat de acest subiect, in special in presa de scandal.

La simpla cautare pe google am aflat ca nu este prima oara cand Adult Friend Finder este hacked, doar ca in trecut a reusit sa tina secret aceste brese de securitate.

Numele la hacker este ROR[RG] si este un cunoscut in mediul online pentru alte brese de securitate la firme mari.

Video

http://www.channel4.com/news/adult-friendfinder-dating-hack-internet-dark-web

Originally posted 2015-05-22 20:22:28.

One Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.