Relatii

O tânără a trăit o experiență șocantă după ce s-a ascuns goală sub pat


O tânără, în vârstă de 22 de ani, din Marea Britanie a trăit o experiență traumatizantă, după ce a vrut să-i facă logodnicului o surpriză. Femeia s-a dezbrăcat și s-a ascuns sub pat, așteptându-și liniștită partenerul. Natasha Jefferson a mințit că va lipsi de acasă o noapte, doar pentru a pregăti momentul de neuitat pe care și-l imagina, pentru iubitul ei. Din nefericire, tânăra a fost cea surprinsă, si nu bărbatul. Acesta a venit în apartamentul conjugal însoțit de amantă și au început raporturile intime chiar pe patul sub care iubita sa se ascunsese.

 

Intrigată de infidelitatea partenerului, Natasha nu a mai rezistat și a ieșit din mica “ascunzătoare”. După acest episod de imoralitate conjugală, tânăra a decis să se despartă de cel care urma să-i devină soț. Aceasta a recunoscut că relația dintre ei era una “perfectă”, și nimic nu trăda infidelitatea partenerului său.

Infidelitatea are efecte distructive în cuplu

 

“Când am auzit ce-i spunea am fost traumatizată, dar sunt mulțumită că am putut să aflu adevărul înainte de căsătorie. Cu toate acestea, eu cred că am avut o relație perfectă”, a declarat Natasha, potrivit realitatea.net. Numeroase cupluri se confruntă cu problema infidelității, fie că se întâmplă doar o singură dată sau în repetate rânduri.

Consecințele pot fi iremediabile pentru cei doi parteneri, spulberând mitul potrivit căruia “fericirea în cuplu durează pană la adânci bătrâneți”. De multe ori se ignoră aspecte importante, care întregesc și îmbunătățesc o relație într-un cuplu. Fiecare partener are anumite nevoi, care atunci când nu sunt satisfăcute îi determina să găsească soluții într-un context extraconjugal.

 

Actul infidelității naște o suferință la nivel afectiv foarte intensă. Partenerul înșelat va încerca sentimente de trădare, frustrare, vinovăție, pierdere sau suferință. De cele mai multe ori un cuplu aflat în această situație, va alege să se despartă, considerând că este cea mai bună metodă de a estompa durerea. Psihoterapeuții recomandă partenerilor să analizeze foarte bine punctele forte care pot salva o relație, si nu elementele vulnerabile care duc inevitabil la separarea celor doi parteneri.

 

Originally posted 2015-12-07 22:23:31.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.