O englezoaică a pus la cale o răzbunare cumplită împotriva soțului infidel

O englezoaică a hotărât să se răzbune într-o manieră cu totul și cu totul inedită pe soțul ei infidel. Potrivit UK Mirror, britanica a vândut locuința conjugală în timp ce infidelul soț era plecat într-o călătorie de afaceri. În momentul în care constructorul american Craig Arnolds s-a reîntors din călătoria sa, în interes de serviciu, din New York, s-a trezit în fosta locuință cu șase studenți care se făcuseră comozi de câteva zile bune, în casa vândută de fosta soție. Lecția de viață dată de femeie a fost una șocantă pentru soțul infidel, dar se pare că a fost una binemeritată.   Laura Craig, soția de 42 de ani și-a făcut bagajele și a dispărut pur și simplu după ce a descoperit într-una din zile existența unui sms suspect pe telefonul de serviciu al soțului. Laura a putut să vândă proprietatea din Nuneanton, fără aprobarea soțului, deoarece părinții ei au preluat ipoteca asupra casei, în urma unor dificultăți financiare pe care fostul cuplu le traversa de ceva vreme.
Citeste si:  Cosmeticele femeii – exasperarea bărbatului
O britanică s-a răzbunat teribil pe soțul ei Proprietatea a fost scoasă de urgență la mezat și a fost cumpărată foarte repede, fiind locuită de niște studenți de la Universitatea din Warwick. Britanica a mai subliniat că a decis să întoarcă definitiv spatele fostului soț în momentul în care un mesaj de pe Iphone-ul bărbatului său primit din partea unei americance, descria maniera mai mult decât profesională de care va avea parte Craig în sejurul de la New York.   Craig Arnolds care locuiește în momentul de față în Londra, a descris cu stupoare ce a simțit în clipa în care s-a întors acasă și a început să strige numele soției și să bată cu încăpățânare la ușa casei. I-a deschis un student cu aliură de hippie iar odată pătruns în casă a înțeles ce se întâplase. Din toată mobila rămăsese doar ceea ce moștenise de la părinții săi. În rest, soția vânduse totul. Arnold Craig a trebuit să se resemneze cu amintirile din vremurile bune, singurele care îi mai pot umple viața de celibatar în momentul de față în care relația cu fosta sa soție nu se mai poate reînnoda.
Citeste si:  Ce patesti de la sex in exces!
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’