L-am înșelat de 14 februarie și sunt fericită

 Toată lumea se dă peste cap pentru că este Ziua Îndrăgostiților. Este 14 februarie și odată ce am adoptat această sărbătoare americană toți trebuie să iubim și să fim drăgostoși în această zi. Facem pregătiri peste pregătiri, ne punem postări pe facebook care ne arată marea dragoste și ne declarăm fericiți pentru că avem lângă noi pe cel pe care îl considerăm alesul sufletului. De acum câțiva ani, pentru mine ziua de 14 februarie nu reprezintă decât amintirea unei zile în care i-am plătit cu vârf și îndesat fostului iubit, toate infidelitățile cu care m-a “bucurat” în cei 5 ani de zile de relație. Aflasem mai demult de toate femeile din viața lui. Îl iubisem ca o proastă, fără să pun înrebări sau să cred că mă înșeală atât de des și de urât. El avea o slujbă bine plătită care îl ținea mai mult pe dumuri. Deplasari peste deplasări și desigur perioade în care se afla departe de mine. Acasă se comporta exemplar. Plin de atenție, tandru și fără să dea nimic de bănuit. Credeam în el și în toate promisiunile lui de viitor care îmi creionau o viață minunată. O viață în care urma să ne luăm o casă, să ne întemeiem o familie, să avem copii și să îmbătrânim frumos împreună.
Citeste si:  Dragoste de adolescenti - El are 31 si Ea are 91. O Relatie interzisa
14 februarie era una din zilele lui preferate. Chiar dacă era într-o deplasare făcea tot posibilul să fie alături de mine în această zi. Se prezenta cu buchete imense de trandafiri și cu daruri elegante și drăguțe cu care îmi umplea sufletul de bucurie. Totul până într-o zi când am început să primesc mailuri cu poze compromițătoare, în care iubitul meu apărea nu cu una ci, în ipostaze și perioade diferite cu o groază de pipițe de ocazie. Un coleg cu care mergea în deplasări l-a turnat. Pentru că aflase că iubitul meu se dăduse și la femeia lui. Nu i-a păsat de aventurile acestuia până când nu s-a băgat în familia lui. Am aflat de la cercul comun de prieteni, pe data de 13 februarie, că iubitul meu îmi cumpărase inelul și pe data de 14 urma să mă ceară de soție. Trebuia să ajungă acasă pe 14 seara și să facă “marele gest”.  L-am rugat pe colegul lui să-l așteptăm pe individ amândoi. Dezbrăcați, în pat,  fără să facem ceva dar sa dăm impresia clară că avem o aventură.
Citeste si:  Partenera lui de viata i-a sugerat sa scoata o alta feme in oras.
A venit ne-a văzut, s-a înroșit și a plecat. A înțeles mai târziu ce i se întâmplase și m-a rugat cu cerul și pământul să-l iert. L-am iertat dar nu am acceptat să-l mai văd niciodată. Și astăzi, pe 14 februarie, după ceva timp,  mă simt la fel de fericită pentru că am făcut acest pas.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna