Relatii

Ce patesti de la sex in exces!

Un nou studiu realizat in Statele Unite ale Americii a conchis faptul ca daca faci sex in excest poti avea parte de o serie de neplaceri.

 

Concluziile studiului realizat in SUA sunt cel putin surprizatoar, avand in vedere ca medicii sustin ca sexul este benefic pentru sanatate si ca previne unele afectiuni.

Studiul a fost realizat pe 128 de voluntari, cu varste intre 35 si 65 de ani iar rezultatele sunt cu adevarat surprinzatoare.

Astfel, se pare ca persoanele care fac sex de mai mult de trei ori pe saptamana se confrunta cu depresie, sistem imunitar slabit si sunt negativisti si nemultumiti de propria lor viata.

Mai mult decat atat, se pare ca persoanele care fac sex de mai mult de trei ori pe saptamana ajung sa fie efectiv epuizate din punct de vedere psihic.

“Nici relatiile sexuale nimfomanice nu sunt benefice, dar nici lipsa lor. Frecventa optima ar fi doua relatii sexuale saptamanal. Mai mult de trei relatii pe saptamana si mai putin de doua duc la scaderea anticorpilor, adica slabesc imunitatea”, a declarat unul dintre autorii studiului, realizat la Universitatea Carnegie Mellon din Pittsburgh, SUA.

Originally posted 2015-05-14 17:47:05.

2 Comments

    1. Saracul de tine… 😀
      Americanii nu prea stiu ce spun. Cu cat mai mult cu atat mai bine. Dar sa fie de calitate, din ala cu transpiratii nebune. In acest fel creierul se oxigeneaza mai bine care te ajuta sa gandesti, gasesti solutii mai bune la problemele tale.
      Nu mai spun ca acesta daca e des creste armonia in cuplu. 😀

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.