Bebelușul va semăna cu primul partener din viața mamei

Primul partener sexual din viața unei femei devine tatăl genetic al copiilor concepuți cu un alt bărbat, susțin cercetătorii din domeniul geneticii. Potrivit conceptului de telegonie, dovedit de biologul de origine franceză, Felix Le Dantec, indiferent de partenerul cu care o femeia alege să rămână însărcinată, copilul va moșteni trăsăturile fizice ale primului partener.   Fiecare bărbat va influența dezvoltarea ADN-ului copilului. Primele cercetări s-au realizat pe animale, de biologul Le Dante. O iapă a fost împerecheată cu un mascul zebră. Fertilizarea nu a reușit deoarece cele două specii au genomurile incompatibile. Ceea ce a surprins pe oamenii de știință a fost, că puii născuți prin împerecherea iepei cu un cal, au ieșit cu blana vărgată. Experimentul a fost primul pas făcut de cercetători în dovedirea teoriei telegoniei.       În opinia cercetătorului francez, cromozomii asimilează informația genetică, cu ajutorul undelor trimise de atomi și alte formațiuni moleculare. Potrivit cercetărilor, spermatozoizii masculului zebră, au rămas în corpul iepei, în memoria celulelor, sub formă de corpusculi ondulatorii, scrie Realitatea.net.
Citeste si:  S-a mai lansat un partid: Alianţa pentru Democraţie Naţională (ADN)
Cercetătorii susțin că teoria este valabilă și în cazul geneticii umane. În acest sens, geneticienii au explicat cazul copilului de culoare neagră, născut din doi părinți albi. Responsabil de această diferență fizică este primul partener al mamei care era un bărbat de culoare. Informația rămasă în memoria celulelor a influențat structura genetică a ADN-ului bebelușului. De-a lungul timpului, biologii au mai găsit și alte explicații ce vin în sprijinul fenomenului telegoniei.   Potrivit cercetătorilor, secvența de ADN „allele” are capacitatea de a alcătui codul unei gene. Prin urmare, mai multe secvențe „allele” vor  oferi copilului informația genetică pură. Cercetătorii care au studiat fenomenul telegoniei, au concluzionat că orice informație genetică ce ajunge în corpul  viitoarei mame va contribui la zestrea genetică a copilului. Din această cauză, mulți copii se nasc cu diferite afecțiuni, care nu se moștenesc de la părinții naturali.
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  7. A murit Edith Gonzales, una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele, îndrăgită de publicul din România
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’