Politica

Wizz Air schimbă politica de bagaje – Monitorul de Botoșani

Loading...

Compania aeriană Wizz Air a anunţat implementarea unei noi politici de bagaje de la 1 noiembrie 2018. Schimbarea vine pentru cei care călătoresc doar cu un bagaj gratuit în cabină.

Wizz Air schimbă politica de bagaje de luna viitoare şi taxează cu şapte euro (38 de lei) pasagerii care călătoresc cu un troller. Astfel, dacă pentru zborurile efectuate până la data de 1 noiembrie, pasagerii pot lua în cabină în mod gratuit un troller cu dimensiunile de 55x40x23 de cm şi cu o greutate maximă de zece kilograme, noua politică prevede taxarea acestui bagaj cu şapte euro/zbor, iar în plus, trollerul va merge la cală şi nu va fi luat de pasageri în cabină.

Singurul bagaj permis în mod gratuit la bordul avioanelor Wizz este cel de mână, cu dimensiunile de 40x30x20 cm.  Pentru a avea la bordul avionului atât bagajul de mână, cât şi trollerul, pasagerii pot achiziţiona începând de la cinci euro serviciul Wizz Priority. „Clienţii pot aduce un bagaj gratuit la bord, cu bunurile personale. Da, e mai mic, poate fi un rucsac sau o geantă. E o politică mai transparentă care permite oamenilor să aibă mai multe opţiuni. Provocarea întâmpinată de companiile aeriene este că fizic nu e loc suficient pentru a aduce bagajele mari la bord”, a declarat Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air, citat de economica.net.

Datele companiei aeriene arată că peste 10.000 de zboruri pe an sunt afectate de întârzierile cauzate de bagaje.

Întrebat dacă noua taxă va stârni nemulţumire printre pasageri, oficialul Wizz Air a mai declarat că înainte această taxă era inclusă în preţul final al biletului. „Acest lucru ne va permite să venim cu tarife mai mici. Pasagerii români sunt diferiţi, nu toţi au aceleaşi obiceiuri de călătorie. Unii călătoresc cu copii, alţii pentru city break, alţii pentru muncă, şi toată lumea are nevoi diferite în ceea ce priveşte bagajele”, mai spune Eidhagen.

Rezervările fără Wizz Priority efectuate înainte de 10 octombrie pentru perioada de călătorie după 1 noiembrie 2018 vor avea inclus automat un bagaj de cală gratuit de zece kilograme, în timp ce rezervările cu bagaje la cală vor avea automat Wizz Priority.

 

se încarcă…

Wizz Air schimbă politica de bagaje - Monitorul de Botoșani 1Se încarcă…

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.