Wizz Air schimbă politica de bagaje – Monitorul de Botoșani

Loading...

Compania aeriană Wizz Air a anunţat implementarea unei noi politici de bagaje de la 1 noiembrie 2018. Schimbarea vine pentru cei care călătoresc doar cu un bagaj gratuit în cabină.

Wizz Air schimbă politica de bagaje de luna viitoare şi taxează cu şapte euro (38 de lei) pasagerii care călătoresc cu un troller. Astfel, dacă pentru zborurile efectuate până la data de 1 noiembrie, pasagerii pot lua în cabină în mod gratuit un troller cu dimensiunile de 55x40x23 de cm şi cu o greutate maximă de zece kilograme, noua politică prevede taxarea acestui bagaj cu şapte euro/zbor, iar în plus, trollerul va merge la cală şi nu va fi luat de pasageri în cabină.

Singurul bagaj permis în mod gratuit la bordul avioanelor Wizz este cel de mână, cu dimensiunile de 40x30x20 cm.  Pentru a avea la bordul avionului atât bagajul de mână, cât şi trollerul, pasagerii pot achiziţiona începând de la cinci euro serviciul Wizz Priority. „Clienţii pot aduce un bagaj gratuit la bord, cu bunurile personale. Da, e mai mic, poate fi un rucsac sau o geantă. E o politică mai transparentă care permite oamenilor să aibă mai multe opţiuni. Provocarea întâmpinată de companiile aeriene este că fizic nu e loc suficient pentru a aduce bagajele mari la bord”, a declarat Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air, citat de economica.net.

Citeste si:  A treia demisie controversată din Guvernul Dăncilă. "Arată imaturitate politică" - Jurnalistii.ro

Datele companiei aeriene arată că peste 10.000 de zboruri pe an sunt afectate de întârzierile cauzate de bagaje.

Întrebat dacă noua taxă va stârni nemulţumire printre pasageri, oficialul Wizz Air a mai declarat că înainte această taxă era inclusă în preţul final al biletului. „Acest lucru ne va permite să venim cu tarife mai mici. Pasagerii români sunt diferiţi, nu toţi au aceleaşi obiceiuri de călătorie. Unii călătoresc cu copii, alţii pentru city break, alţii pentru muncă, şi toată lumea are nevoi diferite în ceea ce priveşte bagajele”, mai spune Eidhagen.

Rezervările fără Wizz Priority efectuate înainte de 10 octombrie pentru perioada de călătorie după 1 noiembrie 2018 vor avea inclus automat un bagaj de cală gratuit de zece kilograme, în timp ce rezervările cu bagaje la cală vor avea automat Wizz Priority.

 

se încarcă…

Wizz Air schimbă politica de bagaje - Monitorul de Botoșani 1Se încarcă…
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express