Wizz Air: O nouă modificare în politica bagajelor aplicabilă de la 1 noiembrie – T2T.ro

Loading...

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air a anunțat astăzi o nouă modificare a politicii bagajelor de mână. Modificarea se va aplica pentru zboruri cu începere din 1 noiembrie 2018.

Astfel, toți pasagerii vor avea voie să aducă la bordul aeronavei un bagaj mic de mână cu dimensiunea de până la 40 × 30 × 20 cm, gratuit. Pasagerii care opta pentru achiziționarea serviciului de Îmbarcare Prioritară WIZZ Priority vor avea dreptul să călătorească pe lângă bagajul mic de mână și un bagaj suplimentar cu o dimensiune maximă de 55 × 40 × 23 cm.

În plus, Wizz Air implementează un nou tip de bagaj de cală cu o greutate maximă de 10 kg, pe lângă opțiunile de 20 kg și 32 kg deja existente.

Pentru clienții care călătoresc pe sau după 1 noiembrie 2018 și care și-au achiziționat biletele înainte de 10 octombrie fără serviciul WIZZ Priority, la rezervare se adaugă un bagaj de cală de 10 kg gratuit. Pentru clienții care au achiziționat deja un bagaj de cală de 20 kg sau de 32 kg, la rezervare se va adăuga noua opțiune WIZZ Priority.

Citeste si:  TENSIUNI fără precedent în politică. Miniștrii amenință cu DEMISIA

Wizz Air: O nouă modificare în politica bagajelor aplicabilă de la 1 noiembrie - T2T.ro 1

Modificarea aduce un plus de claritate în politica Wizz Air de bagaje de mână, compania în ultima perioadă modificând de două ori politica bagajelor de mână.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.