Viorica Dăncilă: Nu mi-e teamă, am conştiinţa că nu fac lucruri greşite. Oamenii care cred în Dumnezeu şi care fac fapte bune nu trebuie să se teamă

Loading...

”Eu sunt un om care crede în Dumnezeu şi oamenii care cred în Dumnezeu şi care fac fapte bune nu trebuie să se teamă. Nu-mi este teamă. Atâta timp cât am conştiinţa că nu fac lucruri greşite, nu mi-e teamă. Am încredere în mine şi sunt un om puternic”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Ea a spus că are o dublă provocare, prima fiind să pună în practică programul de guvernare.

”Sunt primul prim-ministru femeie şi am o obligaţie faţă de toate femeile din politică, din companii, toate femeile din România să demonstrez că o femeie poate reuşi, că o femeie merită să fie promovată”, a afirmat Viorica Dăncilă despre a doua provocare.

Ea a spus că de când a fost numită premier şi-a demonstrat că este un om puternic, că poate depăşi obstacolele şi a subliniat că întotdeauna are credinţa că poate merge mai departe.

Întrebată dacă a avut un moment că nu se mai poate, Viorica Dăncilă a replicat: ”Nu am avut un astfel de moment, dar bineînţeles că nu mi-a plăcut ce am văzut. Ar trebui să dăm dovadă de maturitate şi societatea civilă, şi mediul politic. (…) Au depăşit limita normalităţii. Vedem violenţa verbală, chiar violenţă fizică, iar acest lucru nu e normal, democraţia nu presupune acest lucru”.

Citeste si:  Cum arata Europa la finalul lui 2018: "Cuiele" pe care Rusia le "infecteaza si le adanceste" cu un scop Interviu

Ea a afirmat că această situaţie, în care se aduc jigniri şi alte atacuri, pot fi îndreptate ”prin reglementări legislative”.

Viorica Dăncilă a precizat că a venit cu foarte multă energie în funcţia de prim-ministru şi cu dorinţa de a realiza consens pe marile proiecte, dar din primele zile a fost atacată.

”Nu poţi să vorbeşte despre o femeie că se piaptănă, că se îmbracă într-un fel, că se machiază într-un fel şi să faci din asta catalogări nefericite”, a mai spus ea.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’