Viorica Dăncilă, la şedinţa solemnă dedicată Centenarului – „Adresez un mesaj de pace politică şi către preşedintele României”

Loading...

Viorica Dăncilă, la şedinţa solemnă dedicată Centenarului - „Adresez un mesaj de pace politică şi către preşedintele României” 2Prim-ministrul Viorica Dăncilă a adresat, miercuri, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, un mesaj de „pace politică” preşedintelui Klaus Iohannis, subliniind că, indiferent de mizele politice sau electorale, au datoria de a coopera şi colabora, relatează Agerpres.

„Dragi compatrioţi, în această şedinţă solemnă a Centenarului Marii Uniri adresez un mesaj de pace politică şi către preşedintele României, domnul Klaus Iohannis. Aşa cum am spus de-a lungul întregului meu mandat, am convingerea că, indiferent de mizele politice sau electorale pe care le avem în faţă, în calităţile oficiale pe care le avem ca prim-ministru sau ca preşedinte avem datoria de a coopera, de a colabora între noi. Este o datorie dincolo de orice miză personală, este o datorie faţă de români şi faţă de România, este momentul să ne bucurăm de consens, de linişte, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire”, a spus Viorica Dăncilă, la şedinţa solemnă a Parlamentului, dedicată celebrării Centenarului Marii Uniri.


Premierul a adăugat că îşi doreşte ca Ziua Naţională să fie sărbătorită într-un climat de „linişte şi pace, fără dezbinare”. „Interesul naţional trebuie să primeze în faţa interesului politic”, a adăugat ea.
Citeste si:  AGENT GREEN SI EURONATUR AVERTIZEAZA: Defrisari masive in Parcul National Calimani - Politica - Ziarul BURSA

Citește și: Iohannis, discurs de 1 Decembrie în Parlamentul României

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  5. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  6. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene