Viorica Dăncilă, la şedinţa solemnă dedicată Centenarului – „Adresez un mesaj de pace politică şi către preşedintele României”

Loading...

Viorica Dăncilă, la şedinţa solemnă dedicată Centenarului - „Adresez un mesaj de pace politică şi către preşedintele României” 2Prim-ministrul Viorica Dăncilă a adresat, miercuri, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, un mesaj de „pace politică” preşedintelui Klaus Iohannis, subliniind că, indiferent de mizele politice sau electorale, au datoria de a coopera şi colabora, relatează Agerpres.

„Dragi compatrioţi, în această şedinţă solemnă a Centenarului Marii Uniri adresez un mesaj de pace politică şi către preşedintele României, domnul Klaus Iohannis. Aşa cum am spus de-a lungul întregului meu mandat, am convingerea că, indiferent de mizele politice sau electorale pe care le avem în faţă, în calităţile oficiale pe care le avem ca prim-ministru sau ca preşedinte avem datoria de a coopera, de a colabora între noi. Este o datorie dincolo de orice miză personală, este o datorie faţă de români şi faţă de România, este momentul să ne bucurăm de consens, de linişte, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire”, a spus Viorica Dăncilă, la şedinţa solemnă a Parlamentului, dedicată celebrării Centenarului Marii Uniri.


Premierul a adăugat că îşi doreşte ca Ziua Naţională să fie sărbătorită într-un climat de „linişte şi pace, fără dezbinare”. „Interesul naţional trebuie să primeze în faţa interesului politic”, a adăugat ea.
Citeste si:  Politica de imigraţie post-Brexit. Deciziile Londrei. Cum sunt afectați românii

Citește și: Iohannis, discurs de 1 Decembrie în Parlamentul României

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?