Politica

Viorica Dăncilă, declarații acide de Ziua Națională: Mulți dintre politicieni au văzut interesul personal dincolo de interesul de țară

Loading...

Viorica Dăncilă a vorbit de Ziua Națională despre reacțiile adversarilor politici și a făcut referire, la criticile președintelui Klaus Iohannis cu privire la faptul că România nu ar fi pregătită să preia președinția Consiliului Uniunii Europene.

„Din păcate, aș vrea să vă dau un răspuns pozitiv, dar am văzut că lucrurile arată altfel. Mulți dintre politicieni au văzut interesul personal dincolo de interesul de țară și acest lucru nu este unul normal. Am văzut foarte multe informații că nu suntem pregătiți pentru preluarea președinției, ceea ce a făcut să avem reacții din partea altor țări. Am văzut declarațiile Comisiei Europene, declarațiile președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, care spun că suntem pregătiți. Aș vrea ca această dată, 1 Decembrie, sărbătorirea Centenarului să aducă mai multă înțelepciune și pornind de la 1 ianuarie să vedem președinția rotativă ca un proiect de țară pentru că nu e proiectul premierului, al Guvernului, ci al românilor”, a  spus Dăncilă, la TVR.
 

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.