Viorica Dăncilă, declarații acide de Ziua Națională: Mulți dintre politicieni au văzut interesul personal dincolo de interesul de țară

Loading...

Viorica Dăncilă a vorbit de Ziua Națională despre reacțiile adversarilor politici și a făcut referire, la criticile președintelui Klaus Iohannis cu privire la faptul că România nu ar fi pregătită să preia președinția Consiliului Uniunii Europene.

„Din păcate, aș vrea să vă dau un răspuns pozitiv, dar am văzut că lucrurile arată altfel. Mulți dintre politicieni au văzut interesul personal dincolo de interesul de țară și acest lucru nu este unul normal. Am văzut foarte multe informații că nu suntem pregătiți pentru preluarea președinției, ceea ce a făcut să avem reacții din partea altor țări. Am văzut declarațiile Comisiei Europene, declarațiile președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, care spun că suntem pregătiți. Aș vrea ca această dată, 1 Decembrie, sărbătorirea Centenarului să aducă mai multă înțelepciune și pornind de la 1 ianuarie să vedem președinția rotativă ca un proiect de țară pentru că nu e proiectul premierului, al Guvernului, ci al românilor”, a  spus Dăncilă, la TVR.
 

Citeste si:  Reacţia lui Teodorovici, după ce preşedintele a spus că trebuie să demisioneze. "Eu nu fac rău românului"
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase