Viorica Dăncilă, amănunte PICANTE din viața sentimentală: Cum și-a întâlnit soțul, care este relația cu copilul său și ce gătește șefa Guvernului

Loading...

Viorica Dăncilă a vorbit, duminică seară, pentru prima dată, despre viața sa personală.

Premierul a declarat la RTV că are susținerea familiei în tot ceea ce face, dar că preferă să-i țină pe cei dragi departe de camerele de luat vederi.

 ”Am participat cu soţul meu decât la evenimentele în care se impunea acest lucru”, a spus ea, adăugând că nu a fost dragoste la prima vedere între ei, ea era elevă şi el student, au fost mai întâi prieteni şi apoi s-au căsătorit.

Dăncilă a recunoscut că nu mai are timp să gătească de când a devenit premier, dar spune că îi placea să facă ciorbe şi sarmale, dar că nu îi ies cozonacii, relatează News.ro.

Ea a mai afirmat că nu şi-a schimbat modul de a fi, are acelaşi număr de telefon de 15 ani, regretând că din cauza programului îşi vede rar prietenii, doar la aniversări şi de sărbători, relatează News.ro.

Dăncilă a mai spus că îi place să meargă în Maramureş şi Bucovina, că are un căţel şi un pisoi, că se uită la câte un film care să o relaxeze.

Citeste si:  Dragnea: „Unul din obiectivele uriaşe este ca două autostrăzi să plece din Bucureşti şi să ajungă deja în vest”

Premierul a mai spus că, dacă nu ar fi intrat în politică şi-ar fi continuat cariera de inginer, şi a menţionat că nu s-a gândit ce va face după ce nu va mai ocupa această funcţie.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 16.00

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu