Politica

Viorica Dăncilă a acceptat să fie alături de Klaus Iohannis la recepţia de la Cotroceni

Loading...

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat vineri că va participa, de la ora 18.00, la recepţia organizată de Administraţia Prezidenţială la Palatul Cotroceni, fiind astfel singurul lider al coaliţiei PSD-ALDE prezent alături de Klaus Iohannis. Şeful statului şi cel al Executivului vor fi împreună şi la parada de 1 Decembrie, din Capitală. Liderii celor două camere ale Parlamentului au refuzat invitaţia lui Klaus Iohannis.

La şedinţa solemnă a celor două camere ale Parlamentului, dedicată aniversării Marii Uniri, prim-ministrul i-a transmis preşedintelui un apel la pace, încurajându-l astfel să continue colaborarea „indiferent de mize”.

„Adresez un mesaj de pace politică şi către preşedintele Klaus Iohannis. Indiferent de mizele pe care le avem, avem datoria de a colabora între noi, este o datorie faţă de români şi faţă de România. (…) Este momentul să ne bucurăm de linişte şi consens. Interesul naţional trebuie să primeze în faţa interesului politic. Las în spate atacurile, criticile sau chiar jignirile care mi-au fost adesate anterior. Să fim uniţi în următoarele şase luni în care România va asigura preşedinţia Consiliului UE”, a declarat Dăncilă, în plenul Parlamentului.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.