Viorica Dăncilă a acceptat să fie alături de Klaus Iohannis la recepţia de la Cotroceni

Loading...

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat vineri că va participa, de la ora 18.00, la recepţia organizată de Administraţia Prezidenţială la Palatul Cotroceni, fiind astfel singurul lider al coaliţiei PSD-ALDE prezent alături de Klaus Iohannis. Şeful statului şi cel al Executivului vor fi împreună şi la parada de 1 Decembrie, din Capitală. Liderii celor două camere ale Parlamentului au refuzat invitaţia lui Klaus Iohannis.

La şedinţa solemnă a celor două camere ale Parlamentului, dedicată aniversării Marii Uniri, prim-ministrul i-a transmis preşedintelui un apel la pace, încurajându-l astfel să continue colaborarea „indiferent de mize”.

„Adresez un mesaj de pace politică şi către preşedintele Klaus Iohannis. Indiferent de mizele pe care le avem, avem datoria de a colabora între noi, este o datorie faţă de români şi faţă de România. (…) Este momentul să ne bucurăm de linişte şi consens. Interesul naţional trebuie să primeze în faţa interesului politic. Las în spate atacurile, criticile sau chiar jignirile care mi-au fost adesate anterior. Să fim uniţi în următoarele şase luni în care România va asigura preşedinţia Consiliului UE”, a declarat Dăncilă, în plenul Parlamentului.

Citeste si:  Dragnea, mesaj politic la 29 de ani de la Revoluţie: Eroii au luptat pentru o Românie a libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.