VIDEO: Un festival al democrației! „Să spargem clișeele!” – Bistriteanul – Afla primul

Loading...

„Ne aflăm într-un adevărat festival al democrației! Pentru prima dată în istoria partidelor politice, avem parte de alegeri transparente pentru a selecta cei mai buni candidați care să reprezinte România în Parlamentul European, din partea USR”, a subliniat astăzi deputatul bistrițean Cristina Iurișniți.

„Am schimbat paradigma, nu mai avem niște numiri interne din spatele unor uși închise, ci dezbateri publice, avem o campanie internă transparentă la care poate participa oricine, de la membri simpatizanți până la opozanți… Avem multe filiale care în program și-au inclus activități care să le permită celor care s-au înscris în cursa internă să-și expună punctul de vedere și programul electoral și să motiveze de ce doresc să reprezinte USR-ul în Parlamentul European… Dorim să spargem clișeele pe care le cunoaștem cu toții în societatea românească cum că politica ar fi o mizerie sau că parlamentarii europeni nu ne reprezintă…”, a mai subliniat Cristina Iurișniți, în această după-amiază, în cadrul unei conferințe de presă, adăugând că așa cum USR a schimbat paradigma în Parlamentul românesc, vrea să se implice și să ducă mai departe această schimbare.

Citeste si:  Vedetele, versuri pentru Răzvan și Dani, la 11 ani de „Neatza”: „Să ne culcăm cu femei și să ne trezim cu ei” – Video

La eveniment a participat și Cristian Ghinea, vicepreședintele USR România, dar și Radu Mihaiu de la USR București, cei trei politicieni prezentând presei, în linii mari, proiectele de care au de gând să se ocupe în Parlamentul European.

Ca profesor, am simțit nevoia să mă implic și să duc mai departe, în Parlamentul European, programul de care m-am ocupat aici, în România, pentru a contribui astfel cu tot ce am acumulat în ultimii 20 de ani de experiență în dezvoltarea politicilor educaționale… Pentru că știu foarte bine că tot ce vine de la Strasbourg și Bruxelles are o influență și în plan național”, a mai spus deputatul bistrițean.

Conform sondajelor, USR ar avea șanse în acest moment să prindă 3 posturi de europarlamentari – „dar USR v-a obișnuit deja cu surprize plăcute”, a comentat vicepreședentele Cristian Ghinea, mizând că formațiunea politică din care face parte se poate mobiliza, cum a făcut-o și în cadrul campaniei Fără Penali…

Citeste si:  Ponta, ales președinte al Pro România, săgeți către Dragnea: Un lider adevărat nu îşi foloseşte partidul ca scut pentru el (VIDEO)

Despre o posibilă aliere cu cei din platforma România 100 – Cristina Iurișniți a recunoscut că recent la Paris, l-a abordat direct pe Dacian Cioloș, solicitând detalii despre acest subiect – însă răspunsul pe care l-a primit a fost limpede: cel puțin deocamdată, USR și RO 100 vor merge pe liste separate, deși nu este exclusă o coagulare a forțelor, la un moment dat, „pentru că altfel riscăm să ne canibalizăm”, a punctat Cristina Iurișniți.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Nouă cupluri de vedete pleacă în aventura vieții! ”Asia Express” revine la Antena 1, din 10 februarie!