VIDEO Șeful Google, audiat în Congresul SUA pentru acuzații de cenzură și părtinire politică

Loading...

Congresmenii americani au început marți o audiere cu directorul executiv al Google, Sundar Pichai, în contextul acuzațiilor că grupul aplică cenzura în China și pe fondul afirmațiilor unor conservatori că gigantul are preferințe politice liberale, relatează DPA.

Președintele Comisiei Juridice din Camera Reprezentanților, Bob Goodlatte, și-a exprimat de asemenea îngrijorarea și în legătură cu modul în care Google arhivează și gestionează datele personale, inclusiv locul unde se află utilizatorii și obiceiurile de navigare pe internet. Google este de asemenea sub presiune și în legătură cu scurgeri de date, arată Agerpres.

„Cred că este corect să spunem că majoritatea americanilor habar nu au despre volumul total de informații care sunt colectate”, a spus Bob Goodlatte.

VIDEO&FOTO După 18 ani, Angela Merkel pleacă de la șefia partidului. 10 minute de aplauze fără oprire. CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO După 18 ani, Angela Merkel pleacă de la șefia partidului. 10 minute de aplauze fără oprire. „Danke Chefin”. Are deja o succesoare

Sundar Pichai a spus că culegerea de date este ceva pentru care au optat utilizatorii și a adăugat că este un lucru ”transparent”, cerând în același timp clienților să își revizuiască setările privind confidențialitatea.

Citeste si:  EXCLUSIV. Ministrul afacerilor europene din Ungaria: Parlamentul European teorizează politic

Potrivit lui Kevin McCarthy, liderul majorității republicane din Camera Reprezentanților, Comisia Juridică trebuie să verifice dacă firmele americane servesc ”instrumentele libertății” sau ale controlului.

Statele Unite trebuie să știe dacă Google „este de partea liberă a internetului”, a adăugat.

În audierea de marți, Pichai a spus că Google nu intenționează să lanseze un motor de căutare în China. 

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…