VIDEO. Deputații, despre rezoluția votată de Parlamentul European. Opoziția: „Este un semnal de alarmă”. PD: „Sunt niște aprecieri politice”

Loading...

Este un semnal de alarmă. Toți cei care guvernează astăzi RM trebuie să înțeleagă că nu mai merge în felul acesta și că ar trebui să pună o linie și să înceapă o politică corectă, o politică pentru oameni, dacă mai doresc o șansă în Uniunea Europeană.

Grigore Novac, deputat PSRM:

Pe mine cel mai tare ce mă pune în gardă este sinceritatea. De ce abia acum? Partenerii noștri europeni, cu toată stima față de ei, în toți acești ani, când susțineau actuala guvernare, toate aceste lucruri se întâmplau și atunci. Este o notă dură pe care o merităm pe deplin.

Sergiu Sîrbu, secretar fracțiunea PDM:

Sunt niște aprecieri politice. Noi le catalogăm ca aprecieri politice. Noi nu vrem să criticăm pe nimeni, dar noi prin fapte vom demonstra că acele aprecieri politice sunt nejustificate. Votul din Parlamentul European a arătat că este o abordare politică, nu a fost o unanimitate, au fost foarte multe voturi împotrivă, multe abțineri, ceea ce reflectă poziția grupurilor politice din Parlamentul European și a acelor mesaje ale partidelor afiliate la aceste grupuri politice.

Citeste si:  Dj Wanda, primele declarații despre noul iubit

Valeriu Ghilețchi, vicepreședintele Parlamentului:

Criticile care sunt aduse, la ele trebuie aplecată urechea. Nu sunt de acord cu anumite lucruri care se spun, de exemplu, legat de Codul Electoral. Codul Electoral a fost parte a programului electoral al PLDM și este un drept suveran al statului. Sunt unele critici pe care le accept, în special ceea ce ține de justiție. Noi nu am reușit să reformăm justiția așa cum ar fi trebuit s-o facem.

Tudor Deliu, președinte fracțiunea PLDM:

Noi nu o dată am menționat că, atunci când guvernarea de la Chișinău nu ține cont de toate recomandările care vin de la partenerii de dezvoltare, va veni timpul când va primi o palmă. Și ieri nu a fost o palmă, ci au fost mai multe palme, începând de la frunte și terminând cu picioarele date RM.  În raportul prezentat și votat masiv de deputații europeni demonstrează faptul că în RM se încalcă flagrant prevederile Acordului de Asociere, drepturile și libertățile omului, că avem o justiție selectivă, doar fraza aceasta, că o grupă de oligarhi conduce RM, a substituit toate autoritățile statului, asta spune foarte mult.

Citeste si:  Cum a schimbat DonaldTrump regulile comunicării politice: trei lecţii pentru viitorii candidaţi
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…