Politica

VIDEO Cum a reuşit un bărbat să păcălească noua politică pentru bagaje a Ryanair

Loading...

Nemulţumit de noile reguli ale companiei, englezul Lee Cemino, în vârstă de 30 de ani, a filmat metoda prin care a păcălit echipajul pentru a nu plăti bagajele.

Bărbatul a găsit un palton vechi pe care l-a dus la croitor şi l-a transformat într-o haină cu „rafturi”. Croitorul a cusut mai multe articole de îmbrăcăminte pe haina lui, care să acţioneze ca nişte compartimente pentru a-şi stoca mai multe haine.

Deşi a avut emoţii la îmbarcare, britanicul a reuşit să treacă fără probleme de echipajul care verifică bagajele, iar imaginile filmate de el au fost urcate pe reţelele de socializare, devenind virale.

Noua politică de bagaje a Ryanair

Începând cu 1 noiembrie, clienţii Ryanair pot lua în cabină un singur bagaj mic gratuit, de maxim 40x20x25 cm, care trebuie să încapă în spaţiul de sub scaunul din faţă. Dacă veniţi cu al doilea bagaj la poartă sau bagajul mic este mai mare decât dimensiunile stabilite, veţi fi taxaţi cu 26 de lire sterline.

Clienţii fără prioritate care doresc să transporte al doilea bagaj mai mare (cu roţi) în cabină pot achiziţiona un bagaj înregistrat de 10kg, la un tarif mai mic de 8€/£ la momentul rezervării (în prezent un bagaj de 20 de kg costă 25€/£). Acest bagaj cu roţi de 10kg trebuie înregistrat la ghişeul check-in de predare bagaje din aeroport.

Toţi clienţii cu bagaje înregistrate pot trece de la un bagaj de 20kg, la 25€/£, la un bagaj înregistrat de 10kg, la €/£8.

VIDEO Cum a reuşit un bărbat să păcălească noua politică pentru bagaje a Ryanair 1

VIDEO Cum a reuşit un bărbat să păcălească noua politică pentru bagaje a Ryanair 2

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.