VIDEO Convenţia Euro-Unionistă din Republica Moldova, dispusă să facă o alianţă cu PDM. Anatol Ţăranu: Nu luptăm cu persoane, luptăm cu fenomen

Loading...

„Noi vom face coaliţie cu oricine care va fi de acord cu momentele principiale ale programului nostru. Şi vor participa nu în cuvinte, dar în acţiune la schimbarea sistemului ticăloşit care astăzi conduce cu Republica Moldova”, a declarat Anatol Ţăranu la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Întrebat dacă este gata să facă o alianţă inclusiv cu PDM, condus de controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, Anatol Ţăranu a răspuns afirmativ, subliniind că este sceptic că democraţii vor fi de acord, din cauza ideilor promovate de Convenţia Euro-Unionistă.

„Sunt gata dacă el (în cazul de faţă referindu-se la deputatul democrat Constantin Ţuţu) recunoaşte că programul nostru va fi aplicat. Pe mine nu mă interesează că-i spune Ţuţu sau Buţu, dacă el este de acord cu ceea ce spunem noi. Noi nu luptăm cu persoane, noi luptăm cu fenomen şi cu sistem”, a afirmat Ţăranu.

Convenţia Euro-Unionistă din Republica Moldova, reprezentată de către deputaţi în primul Parlament, istorici, profesori, partide politice, asociaţii şi mişcări politice, va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie sub forma unui bloc electoral dintre două partide politice. Fondatorii Convenţiei au anunţat miercuri, 28 noiembrie, la o conferinţă de presă la IPN, că este un proiect de reprezentare a identităţii naţionale româneşti în viitorul Parlament al Republicii Moldova, trasnmite IPN.

Citeste si:  Iohannis, intalnire cu Karl-Heinz Lambertz - Politica - Ziarul BURSA

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  5. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  8. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene