Victorie în instanță pentru Marian Vanghelie: Fostul primar își pregătește revenirea în politică

Loading...

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a scăpat vineri definitiv de măsura controlului judiciar, la aproximativ trei ani de când este cercetat penal pentru corupție. Curtea de Apel București a a respins contestația DNA privind ridicarea acestei măsuri preventive.

Această decizie vine în aceeași zi în care Vanghelia a anunțat că va lansa din luna ianuarie un nou partid, aflat la “stânga PSD-ului”.

“Dacă luaţi toate discursurile mele, o secundă nu am încetat să spun ceea ce am crezut. Nu am plecat din ţară, am plecat de 25 de ori pe baza unor hotărâri, dar m-am întors. Vreau să mă bat, de aceea am făcut şi acest partid, a cărui lansare o să o facem în luna ianuarie. Se numeşte Partidul Social Democrat Independent – PSDI şi cred că românii vor înţelege şi vom izbândi să ne debarasăm de aceste gunoaie care au distrus această ţară. (…) 

O să fie un partid de stânga, un partid – dacă vreţi – în care muncitorii să se regăsească, şi când spunem muncitori, ne referim de la CFR-işti, de la cei care lucrează pe vagoane până la vânzătorii de la Metro, de la Carrefour, că nu mai există nimeni astăzi care să poată să le ia apărarea. Trebuie subliniat şi văzut lucrurile corecte, naţionaliste. În această ţară, nimeni nu mai are curajul să spună o serie de nereguli care se întâmplă şi inclusiv acele abateri care se întâmplă la Uniunea Europeană (…) Va fi un partid de stânga, la stânga PSD-ului, stânga naţionalistă, în sensul cel mai coerent al lucrurilor, în sens pozitiv. (…) Foarte multe persoane cunoscute, le veţi vedea în ianuarie. Vom avea candidaţi la europarlamentare”, a declarat Vanghelie, potrivit Agerpres.

Citeste si:  Siegfried Mureșan, scurt istoric al bădărăniilor PSD în politica externă - PSnews

Referitor la amnistie şi graţiere, Vanghelie spune că este necesară o “restartare”, pentru ca niciun judecător sau procuror să nu mai poată fi şantajat.

″În toate nebuloasele astea care s-au întâmplat, eu nu sunt un fan al domnului Dragnea, dar cred că şi domnul Dragnea unele lucruri le-a luat pe nemeritate. Acea judecată care a fost în baza referendumului care s-a făcut. Nu cred că acel dosar este un dosar pe merit şi nu cred că aia înseamnă corupţie şi nu cred că asta este modalitatea de a se scoate oamenii din politică, indiferent dacă ne place sau nu de ei. Ar trebui ca problemele să le rezolvăm cu totul şi cu totul altfel”, a precizat fostul primar.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?