Victor Pontra trage un SEMNAL DE ALARMĂ: Politica falimentară a Guvernului ne va întoarce la anii cumpliți 2010-2011; să nu uităm că puteam să evităm acest lucru

Loading...

Victor Ponta consideră că Guvernul acționează după o rețetă falimentară, care ne vor întoarce „la anii cumpliți 2010-2011”, în contextul ultimelor informații referitoare la creșterea deficitului bugetar. Fostul premier susține că este nevoie de susținerea producției interne, precum și de stimularea exporturilor.

„Am tot repetat acest semnal de alarmă – în fiecare lună din an pleacă în afara țării peste 1 MILIARD EURO (diferența dintre exporturile și importurile României). Acest miliard de euro nu este nici măcar produs în România – ci rezultatul unui circuit financiar și economic care duce inevitabil la falimentul unei țări (din Europa cel mai cunoscut caz este al Greciei)”, a spus liderul Pro România, într-o postare pe Facebook.

Fostul premier argumentează că Guvernul se împrumută cu bani, în special de la bănci străine, deci practic noi susținem economia acelor țări, îndatorând România.

„Guvernul României se împrumută cu bani (în special de la bănci străine) – plătește salarii, pensii și alte bunuri și servicii (investițiile sunt practic zero în ultimii doi ani). Acestea însă se produc în alte țări (în special alimente, produse de larg consum, electronice etc.) – deci noi susținem economia acelor țări și îndatorăm România! Banii împrumutați (plus dobânzi) trebuie returnați de către toți cetățenii României – dacă nu avem disponibil atunci trebuie să cerem iar de la Fondul Monetar Internațional și Comisia Europeană (ca în 2010). Și așa ne întoarcem la anii cumpliți 2010-2011. Guvernul trebuie doar să aplice programe de susținere a producției interne și de stimulare a exporturilor (așa cum am reușit în 2014-2015)! Când o să vină nota de plată să nu uităm că puteam să evităm acest lucru!”, a conchis Victor Ponta.

Citeste si:  Trebuie sa discutam despre agricultura fara patima politica - Print
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’