Victor Ponta și obrăznicia în politică – editorial de Cornel Nistorescu

Loading...

Victor Ponta și obrăznicia în politică - editorial de Cornel Nistorescu 1

Rămîne un mister cum Victor Ponta a fost mai tot timpul în cărți și susținut chiar și de cei care nu-l suportau. Un june aventurier prin Franța este trimis să se pregătească în Italia, în domeniul anti-mafia (pe lîngă Rosa del Conte, probabil și cu alte misiuni). Traian Băsescu l-a acuzat de apartenență la serviciile secrete. Asta ar mai putea explica de ce un tînăr băgăcios, fără nici o performanță, devine șeful Corpului de inspectori al Guvernului, de ce tot el este desemnat să conducă tineretul TSD și de ce un partid de dimensiunea PSD, într-o vreme în care mulți dintre cei grei erau încă activi, este  trecut sub controlul tînărului obraznic, lipsit de experiență dar băgăcios nevoie mare. Sebastian Ghiță a încercat să explice alegerea lui Ponta în funcția de președinte al PSD, prin manevrele și diversiunile  organizate de el la Congresul de la Pavilionul Expozițiilor. S-ar putea ca Ghiță să fi făcut toate cele povestite de el într-o înregistrare și apoi să fi profitat din plin de ascensiunea proptitului.  Se  spune că, o bună bucată de vreme, Sebastian Ghiță a fost dispecerul și dirijorul de la cabinetul lui Victor Ponta. Dar trebuie să-l mai fi ajutat cineva! S-ar putea ca George Maior și oamenii săi să fi  contribuit hotărîtor la înscăunarea  lui Ponta în fruntea PSD și în exercitarea atribuțiilor de premier. Cert este că în fruntea PSD și a Guvernului, Victor Ponta a jucat suficient de abil între conducerea Camerei Deputaților (mai ales la suspendarea președintelui), SRI, DNA, Traian Băsescu, SIE, DGIP și Ministerul Administrației si Internelor (de la acea dată). Dus de valul succeselor obținute cu ciudatele vitamine,Victor Ponta și-a stricat prietenia cu PNL și Crin Antonescu și s-a încumetat să se întindă la strugurii de la Cotroceni. Și, pentru prima dată, a pierdut și a luat-o la vale. Mai mult ca sigur relația sa cu serviciile secrete românești a avut parte de o perturbare importantă.

Citeste si:  Orban: Un clan de derbedei politici, specializaţi în infracţiuni, a capturat statul român

Greșelile lui Victor Ponta în PSD sunt egale cu promovarea unui pluton de sfertodocți și oportuniști. I-a folosit și a crezut că poate să-i arunce la gunoi, după cum îi dictează nevoile. S-a înșelat. A fost lucrat de un alt oportunist, mai abil decît el, numit Liviu Dragnea. Și, de aici, a început scandalul dintre cei doi.

În zilele noastre, cine îi pune lui Victor Ponta un microfon în față obține o declarație otrăvită despre fostul său prieten de bandă politică. Televiziunile se întrec în a-l difuza. Cînd e plictiseală de moarte îl sună pe poreclitul de Traian Băsescu Pinocchio și se fac că îl întrebă ceva. Imediat, Victor Ponta pune furtunul cu fiere și otravă pe Dragnea și pe oamenii din PSD care n-au avut curajul să îl părăsească.

Ce vrea Victor Ponta? Un partid și cît mai multă putere. De ce? Să-i castreze pe cei care l-au minimalizat și să își umfle mușchii de patriot descurcăreț. Să facă iar jocuri între DNA, SRI, Cotroceni și Guvern. Dacă nu asta, orice, dar să fie și el în prima linie, să apară la tv și să își exerseze părerile pe subiectele fierbinți. Ignorat de scena publică dar și de populație, Victor Ponta suferă ca un cîine și se răzbună pe cine apucă. Și se rezumă la principala sa plăcere. Își toarnă companionii!

Citeste si:  Iohannis - Guvern, război politic. Geoană: De unde vin tensiunile

Am făcut un mic tur printre declarațiile sale și am cules cîteva. Ele ne arată ce politician de nimic este fosta speranță și preferatul lui Adrian Năstase.

”Am un set de întrebari foarte simple și logice – dacă toate reacțiile de ieri ale reprezentanților PSD sunt sincere (eu le consider doar ridicole, demagogice, isterice și chiar paranoice – dar acesta este punctul meu de vedere ) și nu contează pentru PSD”

Despre Dăncilă, parlamentar european:

”Știam (că e loc eligibil – n.red.), dar am zis că până la locul 9 poate nu vă uitați nici dumneavoastră, nu mă uitam nici eu, și uite că… Dar în loc să iei locul unu, iei locul nouă, asta spune ceva despre criteriile de promovare. Și sunt niste criterii greșite, eu cred că am ales bine locul unu, domnul Dragnea, când a ales locul nouă să ajunga locul unu în țară, cred că a greșit”.

Despre Guvern:
”Guvernarea nu poate fi de succes dacă NU are seriozitate, profesionalism și consecvență! În loc să măsoare de șapte ori și să taie o dată, guvernele din 2017 și majoritatea parlamentară s-au grabit să adopte tot felul de legi și ordonanțe pe care tot ei le modifică și rectifică non- stop! Când totul se decide peste noapte de către un singur om, rezultatele sunt greșite și pe urmă se tot cârpesc prin ordonanțe de urgență care repară ceva si strică altceva. Totul arată o muncă haotică și neproductivă”

Citeste si:  Teodorovici: Iohannis ori este încă în haina de om politic PNL, ori a ieşit din haina de om politic şi arată că nu poate fi altceva decât anti-român

”Am văzut intenția, de altfel foarte bună, a celor de la PNL, de a iniția schimbarea președintelui Camerei Deputaților. Nu poți să schimbi președintele Camerei Deputaților în primul pas, dar poți schimba regulamentul Camerei Deputaților”

„ACTION PLAN – pentru salvarea României! Din ianuarie 2017, (după propunerea doamnei Sevil Shhaideh ca prim-ministru, formarea Guvernului, vizita pe bani la restaurantul lui Trump din Washington și faimoasa OUG 13) am realizat cât de nociv este și va fi „Regimul Dragnea” pentru România! Și am decis că trebuie să fac tot ce ține de mine pentru a scăpa țara de această „pestă politică” – un regim pe care îl consider nociv, mafiot, incompetent și distructiv pentru prezentul și viitorul României”.

„Referitor la 10 august, evident că este o miză uriașă și explică de ce domnul Dragnea a început atacul împotriva procurorului general, un procuror general care mie nu îmi place, domnul Lazăr, dar care acum coordonează o anchetă din care urmează sa aflăm adevarul”, a declarat Ponta, într-o conferință de presă.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos