Victor Ponta: PNL să nu vină cu gluma lăutărească a guvernului Orban

Loading...

Victor Ponta a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că membrii Opoziţiei nu a discutat cu parlamentarii Pro România despre susţinerea unui moţiuni de cenzură, preşedintele Pro România spunând că, în acest context, nu poate susţine „ceva ce nu cunoaşte”. Victor Ponta a mai spus că nu ar vota moţiunea dacă în locul guvernului condus de Viorica Dăncilă ar veni un guvern condus de Ludovic Orban.

Victor Ponta: PNL să nu vină cu gluma lăutărească a guvernului Orban 1

„Cu noi nu au discutat. Nu ne-au zis absolut nimic. Treaba lor, să facă ce vor. Nu ştiu despre ce e vorba. Din moment ce nu ne-a zis nimeni nimic, nu am cum să susţin ceva ce nu cunosc. Consider că dacă nu discută cu Pro România nu au nicio şansă. Dacă discută cu noi, şansele-s mici. Dar singuri, înseamnă că o fac aşa, de ochii lumii” a spus Victor Ponta duminică, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă a discutat cu reprezentanţii Opoziției despre susţinerea unei eventuale moţiuni de cenzură. 

Preşedintele Pro România a precizat că susţine schimbarea guvernului Dăncilă, dar nu ar susţine un guvern condus de Ludovic Orban. 

Citeste si:  100 - EDIŢIE SPECIALĂ Istorie şi politică

„Dacă nu discută cu nimeni, înseamnă că sunt neserioşi. Noi suntem deja convinşi că trebuie să schimbăm Guvernul Dăncilă. Dar vrem să ştim ce se pune în loc. Dacă vin să ne spună gluma aia lăutărească că o să vină Guvernul Orban nu o susţinem. Dar deocamdată nu a vorbit nimeni cu noi, nu le trebuie 16 voturi. Înseamnă că nu o fac serios. Bănuiesc că nici cu cei de la UMDR nu au vorbit, nici cu minorităţile… eu ştiu că nu”, a mai spus Victor Ponta.

Conform opoziţiei, moţiunea de cenzură ar urma să fie depusă săptămâna viitoare. Liderul USR Dan Barna a declarat că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema unei moţiuni de cenzură.

„Foarte probabil moţiunea de cenzură va fi depusă săptămâna care urmează. Preşedintele României este persoana cu cea mai mare legitimitate politică din statul român. (…) Din punctul meu de vedere, el este una dintre persoanele care are resursa de credibilitate şi de legitimitate pentru a transmite mesaje politice oricărui actor politic din România”, a declarat Barna sâmbătă, după şedinţa conducerii USR.

Citeste si:  Ce i-au spus americanii în anii `90 lui Ion Iliescu. Confesiunile lui Isărescu despre modul în care SUA face politică externă - NewMoney

Sursa: News.ro

Etichete: ludovic orban , victor ponta , PNL , motiune de cenzura , USR , psd alde , pro romania
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis